Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [24/01/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [24/01/21]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [24/01/21].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Κυριακή [24/01/21].

Κριός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να μην εστιάζετε εξ ολοκλήρου σε αυτό που συμβαίνει στην επιφάνεια των σχέσεων σας και να μην ανέχεστε πλέον μια κατάσταση. Θα ήταν συνετό να καταλάβετε τους βαθύτερους λόγους που σας ώθησαν να βρεθείτε σε αυτή την θέση και προς τα που κατευθύνεστε.

Ταύρος 

Είστε από τη φύση σας ένα πλάσμα του ωκεανού και είστε προσαρμοσμένοι στις παλίρροιες και τα κύματα. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας φέρνει κοντά σε ένα ακόμη βαθύτερο σύνολο ρυθμών: αυτούς που σχετίζονται με το υποσυνείδητο. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά τα όνειρά σας, ή λαμβάνοντας υπόψη το ένστικτο σας θα μπορέσετε να σημειώσετε πραγματική πρόοδο στις προσωπικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να γίνονται πάντα όλα όπως τα θέλετε. Οι περισσότερες σχέσεις είναι βασίζονται στο δούναι και λαβείν και σταδιακά βλέπετε γιατί συχνά φοβίζετε τους άλλους, με την απαίτηση σας να σας υπακούν. Δώστε στον/στην σύντροφό σας την ελευθερία να επιλέξει τι θα κάνει.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να κάτσετε και να αναλύσετε τις σχέσεις σας με μια διαφορετική προοπτική. Το σημερινό πλανητικό σας βοηθά να δείτε ξεκάθαρα την επιμονή σας να συσχετίζεστε με τους άλλους με συγκεκριμένους καθορισμένους τρόπους. Κάτι τέτοιο περιορίζει την εξέλιξη σας και σας κρατά πίσω. Απελευθερωθείτε. svg%3E

Λέων 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε λίγο πιο βαθιά για το πώς συσχετίζεστε με τους άλλους. Υπάρχουν ισχυρές αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Μην περιορίζετε χωρίς λόγο τον εαυτό σας. Αν αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε μερικές ερωτήσεις, θα λάβετε χρήσιμες απαντήσεις.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας ενισχύει την συναισθηματική σας κατάσταση. Εάν επιδιώκετε σχέση με κάποιο συγκεκριμένο άτομο, μπορεί να δυσκολευτείτε να καταλάβετε γιατί φαίνεται τόσο απρόθυμος/η να ανταποκριθεί. Χαλαρώστε, και όλα θα γίνουν!

Ζυγός 

Θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να σας ζητήσουν να βγείτε ραντεβού εάν σταματήσετε να ανησυχείτε για το εάν θα σας ζητηθεί ή όχι. Η ενέργεια της σημερινής μέρας αναδεικνύει την πιο δυναμική πλευρά της προσωπικότητάς σας, η οποία θα μπορούσε να έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Απολαύστε τη μέρα σας χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας κάνει αποφασισμένους να ενθαρρύνετε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο να δει την άποψή σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε τις καλές σας σχέσεις θα σας βοηθούσε να ηρεμήσετε λίγο και να μην πιέζετε καταστάσεις. Μια ειλικρινής συζήτηση θα σας έκανε πολύ καλό. svg%3E

Τοξότης 

Ίσως χρειαστεί να έρθετε σε στενότερη επαφή με τον εαυτό σας σήμερα. Καλό θα ήταν να συζητήσετε με το ταίρι σας τα βαθύτερα θέματα της σχέσης σας. Αλλιώς τα πράγματα μπορεί να γίνουν πιο μπερδεμένα από ό, τι είναι αυτή τη στιγμή. Με λίγη προσπάθεια θα τα ξεκαθαρίσετε όλα

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας σας διευκολύνει να αντιμετωπίσετε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην σχέση σας. Ξέρετε ενστικτωδώς ότι ο/η σύντροφός σας θέλει να μοιραστεί κάτι μαζί σας. Έχετε κάθε διάθεση να τον/την ακούσετε και να τον/ τη βοηθήσετε.

Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό επισημαίνει ορισμένες πτυχές μιας συγκεκριμένης σχέσης, ή ακόμα και του εαυτού σας, οι οποίες μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σας ζωή. Αν καταφέρετε να επεξεργαστείτε αυτά τα ζητήματα, πιθανότατα με συζήτηση, θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μερικές καταπληκτικές αλλαγές.

Ιχθύες

Ξέρετε ότι πρέπει να αλλάξετε εάν θέλετε να βρείτε την πραγματική ευτυχία στις σχέσεις σας. Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει αυτή την ευκαιρία. Αν και πρόκειται για μια σταδιακή διαδικασία, μπορείτε να ξεκινήσετε κάνοντας μια θετική δέσμευση να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και με τον/ τη σύντροφό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments