Αθλητισμός

Καραπαπάς Βαρούχας: Σκληρή ανάρτηση κατά του πρώην διαιτητή από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού

Καραπαπάς Βαρούχας: Σκληρή ανάρτηση κατά του πρώην διαιτητή από τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού
Καραπαπάς Βαρούχας: Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού καταφέρεται εναντίον του πρώην διαιτητή που σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις της Super League στην ΕΡΤ.

Με μια ανάρτησή του στο Instagram, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς καταφέρεται εναντίον του πρώην διαιτητή, Παναγιώτη Βαρούχα που σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις της Super League 1 για την ΕΡΤ.

Αφορμή για την ανάρτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού υπήρξαν τα σχόλια του κ. Βαρούχα για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν με 1-0 εκτός έδρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Βαρούχας μιλώντας στην κρατική τηλεόραση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, αναφέρθηκε στη φάση του Ρούμπεν Σεμέδο λέγοντας πως είναι πέναλτι, αλλά και στο φάουλ του Ουσεϊνού Μπα, για το οποίο είπε πως είναι κόκκινη κάρτα.

Επίσης,  ο πρώην διαιτητής μίλησε και για το τέρμα του Μπρούμα τονίζοντας πως ήταν κανονικό και σωστά μέτρησε καθώς δεν υπήρχε καμία παράβαση.

Τι έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στο Instagram

«Για πόσο καιρό θα είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε τον… μπαρούφα στη δημόσια τηλεόραση. Τον πρωταγωνιστή του πιο βρόμικου πρωταθλήματος της ιστορίας (2010), τότε που όριζε τους διαιτητές κομάντο», έγραψε ο Κώστας Καραπαπάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση Καραπαπά

Τι δήλωσε ο Μαρτίνς μετά το ματς

«Δεν μας άρεσε η έλλειψη αποτελεσματικότητας. Στα τελευταία λεπτά ήμασταν πιο νευρικοί και αγχωμένοι γιατί δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στις πολλές ευκαιρίες. Ήταν μία νίκη που αξίζει ο Ολυμπιακός και μου άρεσε η μαχητικότητά μας.

Όλη η ομάδα μου άρεσε πολύ. Και ο Μπρούμα μας άρεσε πολύ. Αντιμετωπίσαμε τον Ατρόμητο με τη σοβαρότητα που αντιμετωπίσαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας μαζί και στον Μπρούμα. Ναι άρπαξε την ευκαιρία ο Ανδρούτσος και μας δείχνει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Εν τω μεταξύ, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (25/1) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις υπογραφές και την ανακοίνωσή του από τους «ερυθρόλευκους». O Έλληνας κεντρικός αμυντικός, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, επιστρέφει στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments