Αθλητισμός

Λοβέρα Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από τη Ρασίνγκ Κλουμπ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό

Λοβέρα Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον από τη Ρασίνγκ Κλουμπ για τον νεαρό μεσοεπιθετικό
Λοβέρα Ολυμπιακός: Είναι ανάμεσα στους παίκτες που θα φύγουν ως δανεικοί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού που θα αποχωρήσουν από την ομάδα με τη μορφή δανεισμού έχουν ενημερωθεί. Ένας από αυτούς φαίνεται να είναι και ο Μάξι Λοβέρα που δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα.

Σύμφωνα με το fosonline.gr, η ομάδα που ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ως δανεικός είναι η Ραίνγκ Κλουμπ από την πατρίδα του, την Αργεντινή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ρασίνγκ πάει για δανεισμό με οψιόν αγοράς. Να σημειώσουμε ότι υπήρξαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, αλλά δεν έχει υπάρξει κάτι καινούργιο. Η Άντερλεχτ δεν έχει επανέλθει με νέα προσφορά, ενώ το ενδιαφέρον από Τουρκία και Πορτογαλία δεν ήταν τόσο σοβαρό. Βέβαια, υπάρχει η περίπτωση η Γκαζιαντέπσπορ ή η Ρίο Άβε να αποφασίσουν να καταθέσουν μία πρόταση που θα δελεάσει τον Ολυμπιακό.

Οι φήμες για το ενδιαφέρον της Ρασίνγκ δίνουν και παίρνουν στην Αργεντινή, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι για τον παίκτη η ομάδα ενδιαφέρεται από την εποχή που ήταν στη Ροσάριο.

Όπως είναι φανερό, ο Λοβέρα δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα στου Ρέντη. Το ερωτηματικό είναι σε ποια ομάδα θα καταλήξει. Ο ποδοσφαιριστής θα προτιμούσε να παραμείνει σε κάποιο κλαμπ στην Ευρώπη, αλλά ίσως χρειαστεί να γυρίσει στην Αργεντινή για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Τι γίνεται με τον Σουντανί

Όλα δείχνουν ότι ο Χιλάλ Σουντανί θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, αν και έχει 6 μήνες ακόμα συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς στα τελευταία παιχνίδια και μετά το ματς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό, είχε τετ α τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό για τον χρόνο συμμετοχής του. Μετά τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες, όπως αναφέρει το sdna.gr, ο 33χρονος επιθετικός ζήτησε να βρεθεί τρόπος για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του κι έτσι επιτεύχθηκε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ώστε να λυθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, έξι μήνες πριν την ολοκλήρωσή του.

Αν κάτι τέτοιο συμβεί και επίσημα, τότε λογικά θα υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Ούγκο Κάιπερς και να παραμείνει τελικά ο Βέλγος επιθετικός στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments