Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέες επιπλοκές στην υγεία του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέες επιπλοκές στην υγεία του – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Δημήτρης Κουφοντίνας: Ο Κρατούμενος παρουσίασε νέες επιπλοκές στην υγεία του και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.
Δημήτρης Κουφοντίνας: Ο Κρατούμενος παρουσίασε νέες επιπλοκές στην υγεία του και μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας συνεχίζει την απεργίας πείνας με αποτέλεσμα να έχει επιβαρύνει αρκετά την υγεία του. Ο ηγέτης της 17Ν μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της εξωτερικής φρουράς των Φυλακών Δομοκού, σύμφωνα με το lamiareport.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Λαμίας τρεις φορές. Τις δύο προηγούμενες δεν δέχτηκε ιατρική βοήθεια, μέχρι να γίνει αποδεκτό το αίτημά του για μεταγωγή στις Φυλακές Κορυδαλλού. Την ίδια ώρα ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, υποστηρίζει ότι: «η κυβέρνηση ουσιαστικά μας λέει ότι το κράτος δικαίου είναι τρομοκρατία».

Αναλυτικά η παρέμβαση του Έκτορα Κουφοντίνα

«”Σοκ” προκαλεί το αίτημα για ισονομία. Αν όποιος διαφωνεί με το νόμο εξαιρείται από αυτόν τότε να εξαιρεθούμε από όλους τους νόμους. Από τη στιγμή όμως που οι νόμοι ισχύουν και για εμάς, τότε θα πρέπει να ισχύουν όλοι οι νόμοι και για εμάς. Και οι νόμοι που μας βάζουν στην φυλακή, και οι νόμοι που μας βγάζουν από αυτή. Και οι νόμοι που μας προστατεύουν όσο είμαστε μέσα σε αυτή», τονίζει ο Έκτορας Κουφοντίνας σε δήλωσή του.

Και εξηγεί: «Όταν λέμε ότι: «Σε ένα κράτος δικαίου υπάρχουνε νόμοι», και η απάντηση της κυβέρνησης είναι ότι αυτό αποτελεί «στήριξη της τρομοκρατίας», τότε η κυβέρνηση ουσιαστικά μας λέει ότι το κράτος δικαίου είναι τρομοκρατία. Ο διάδοχος πρωθυπουργός δεν μπορεί να καταπιεί το γεγονός ότι κυβερνά έναν τόπο με νόμους, και ωρύεται καθώς απαιτεί με πατρογονική φυσικότητα ότι θέλει να γίνει το δικό του».

Εν συνεχεία αναφέρετε στις παρεμβάσεις καλλιτεχνών, διανοούμενων και ανθρώπων του πνεύματος: «Το δίκαιο, λογικό και θεμελιώδες από την Αναγέννηση και μετά αίτημα για ισονομία το κατανοούν και το υποστηρίζουν καλλιτέχνες και διανοούμενοι, πανεπιστημιακοί, νομικοί, πολιτικά κόμματα, και χιλιάδες δημοκρατικοί άνθρωποι». «Αυτή εδώ τη στιγμή ο ιστορικός του μέλλοντος συνεχίζει να μετρά πόσες μέρες απεργίας πείνας χρειάστηκαν, καθώς αυξάνονται, προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος και το αυτονόητο 14η μέρα Απεργίας Πείνας», καταλήγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments