Αθλητισμός

Μάρκο Λιβάγια Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για μεγάλη πρόταση

Μάρκο Λιβάγια Ολυμπιακός: Έντονη φημολογία για μεγάλη πρόταση
Μάρκο Λιβάγια Ολυμπιακός: Υπάρχει έντονη φημολογία ότι οι πρωταθλητές έχουν κάνει μεγάλη πρόταση στον Κροάτη.

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο Μάρκο Λιβάγια απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΑΕΚ για ανανέωση του συμβολαίου του. Αυτό σημαίνει ότι πλέον σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Ένωση και μπορεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ουσιαστικά από την πρώτη Ιανουαρίου είχε το δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα επιθυμούσε, αλλά ο ίδιος είχε τονίσει ότι αυτό είχε γίνει μόνο με την Ένωση. Πλέον δεν υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα και έτσι μπορεί να ψαχτεί αλλού.

Λίγο μετά την είδηση ότι ουσιαστικά τελειώνει από την ΑΕΚ κυκλοφόρησε ένα σενάριο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Σύμφωνα με το Sportime,  ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει την κίνησή του για τον Κροάτη άσο. Καθ’ όλα νόμιμα μια και βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του και, μάλιστα, μπορεί να συμφωνήσει αλλά και να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Λέγεται πως η κίνηση του Ολυμπιακού για τον Λιβάια είναι κοντά (ελάχιστα ή λίγο πιο κάτω) στα χρήματα, μάλιστα, που δίνονται για το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει τη φημολογία για τον 27χρονο Κροάτη άσο.

Παροπλισμένος μέχρι το φινάλε στην ΑΕΚ ο Λιβάγια

Την ίδια στιγμή δύσκολα θα δούμε ξανά τον Κροάτη με τη φανέλα της ΑΕΚ. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» πιθανότατα σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ θα ενημερωθεί να αφήσει εκτός πλάνων του τον Κροάτη φορ μέχρι να αποχωρήσει. Από τη στιγμή που ο 27χρονος άσος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει, οι «κιτρινόμαυροι» όπως έχουν πράξει και σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν θα κοιτάξουν… μπροστά και δεν θα ποντάρουν σε έναν παίκτη που απλώς θα μετρά μέρες για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αυτό ίσως λειτουργήσει και ως μοχλός πίεσης στην πλευρά του παίκτη για να φέρει κάποια πρόταση, έστω και μικρή, για να φύγει το Γενάρη και να μην μείνει άπραγος ως το καλοκαίρι, αλλά και για να μη χάσει ένα περιουσιακό στοιχείο η «Ένωση» χωρίς κανένα αντίτιμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments