Αθλητισμός

Μπαμπά ΠΑΟΚ: Ποιος θα πληρώσει το «βαρύ» συμβόλαιο του Γκανέζου μπακ

Μπαμπά ΠΑΟΚ: Ποιος θα πληρώσει το «βαρύ» συμβόλαιο του Γκανέζου μπακ
Μπαμπά ΠΑΟΚ: Ο ΠAOK εκτός από τον Σίντζι Καγκάβα, έχει «κλείσει» και τον Γκανέζο μπακ.

Αν όλα πάνε καλά και έρθει στον ΠΑΟΚ, ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά θα δώσει πολλές λύσεις στην αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ αφού μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και στα στόπερ.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο 26χρονος Γκανέζος διεθνής μπακ αναμένεται να φτάσει αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όμως μέχρι να μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα απομένει να διευθετηθεί μία τελευταία εκκρεμότητα, σύμφωνα με το metrosport.gr.

Η εκκρεμότητα που υπάρχει είναι να καθοριστεί αν θα μπει οψιόν αγοράς στη συμφωνία δανεισμού του και αν ναι με ποιους όρους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συζήτηση αναμένεται να γίνει σήμερα και αν υπάρχει κάτι που ενδεχομένως μπορεί να αποτελέσει βάση για μία τέτοια συζήτηση είναι ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022.

Σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν μάλλον άσκοπη η προσπάθεια να τεθεί ένα τέτοιο ζήτημα, αφού το συμβόλαιο ενός παίκτη μία ομάδας πρώτης γραμμής της Premier League όπως είναι η Τσέλσι δεν μπορεί να το φτάσει καμιά ομάδα στην Ελλάδα.

Ποιο είναι το συμβόλαιο του Μπαμπά

Το πόσα ακριβώς χρήματα παίρνει ο Μπαμπά στην αγγλική ομάδα δεν είναι ξεκάθαρο, καθώς μία μικρή έρευνα στο ίντερνετ εμφανίζει ποσά από 25.000 (28.200 ευρώ) έως 96.000 λίρες (108.400 ευρώ) την εβδομάδα. Όπως και να ‘χει, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να φέρει τον Μπαμπά στην Ελλάδα αν δεν κάλυπτε την συντροπτική πλειοψηφία των απολαβών του η Τσέλσι.

Με βάση τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να πληρώσει περίπου 180.000 ευρώ για τον εξάμηνο δανεισμό του παίκτη. Το υπόλοιπο κομμάτι του συμβολαίου το καλύπτει η ομάδα του Ρομάν Αμπράμοβιτς για να δώσει την ευκαιρία στον παίκτη να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά και αν θελήσει να τον πουλήσει να μην το δώσει για το… τίποτα.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Μπαμπά είναι 26 ετών, έχει γεννηθεί στην Ταμάλε της Γκάνας και έχει 25 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Με την Τσέλσι έχει αγωνιστεί 23 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Μαγιόρκα, Ρέμς, Σάλκε, Άουγκσμπουργκ και Γκρόιτερ Φιρθ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments