Αθλητισμός

Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Κατέθεσε πρόταση στον Αργεντινό εξτρέμ

Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Κατέθεσε πρόταση στον Αργεντινό εξτρέμ
Μάτκο Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Οι πρωταθλητές κατέθεσαν πρόταση για τον νεαρό ακραίο επιθετικό.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δείξει πολλές φορές την τάση του να επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Οι άνθρωποι της ομάδας παρακολουθούν ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο και όταν κρίνουν ότι υπάρχει το απαιτούμενο ταλέντο τότε κάνουν την κίνηση τους. Μια από τις αγορές που παρακολουθούν στενά είναι αυτή της Αργεντινής. Όπως φαίνεται οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εντωπίσει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή στο πρόσωπο Μάτκο Μίλιεβιτς.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή και όπως όλα δείχνουν δεν έμεινε απλά στο ενδιαφέρον, αλλά έχει ήδη καταθέσει και πρόταση για την αγορά του. Σύμφωνα με το 10.gr οι Ερυθρόλευκοι συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Αντριάν Καστεγιάνος, και τον πατέρα του και συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακίνησής του στον Ολυμπιακό, ως ελεύθερου. Καθώς το συμβόλαιό του με την Αρχεντίνος ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και από τώρα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Οι Ερυθρόλευκοι συζήτησαν με τους δύο άνδρες για τον Μίλιεβιτς, τους εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του και εν τέλει έκαναν την πρώτη πρότασή τους στον ποδοσφαιριστή, ώστε να τον αποκτήσουν άμεσα. Και είτε να μείνει στην Αρχεντίνος έως το καλοκαίρι είτε ακόμη και να έρθει τώρα τον Πειραιά, εάν αυτό είναι εφικτό και υπάρξει συμφωνία με την ομάδα του Μπουένος Αϊρες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή η υπόθεση είναι ορθάνοιχτη, καθώς ο εκπρόσωπος και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, εγείρουν πολύ υψηλές αξιώσεις για να πουν το «ναι» στη μεταγραφή. Συγκεκριμένα, πέραν των τροφείων που θα κληθεί να πληρώσει ο Ολυμπιακός στην Αρχεντίνος και του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, οι απεσταλμένοι στην Ελλάδα ζήτησαν και ένα πολύ υψηλό signing fee. Δηλαδή χρήματα επί της υπογραφής, ως «μπόνους».

Η πρακτική είναι συνηθισμένοι και ειδικά από τους Αργεντινούς ατζέντηδες και στον Ολυμπιακό περίμεναν ότι θα υπάρξει τέτοιου τύπου συζήτηση. Ωστόσο το ποσό που ζήτησε ο εκπρόσωπος του Μίλιεβιτς ήταν πάρα πολύ μεγάλο (σχεδόν 2.000.000 €), με αποτέλεσμα η υπόθεση να μην έχει τελειώσει ακόμη θετικά.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι ο 19χρονος εξτρέμ είναι μια πολύ καλή επένδυση κυρίως για το μέλλον, αλλά παράλληλα δεν κρίνουν λογικό να πληρώσουν σχεδόν πάνω από 2.000.000 € (μαζί με τα τροφεία) για έναν ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος. Έναν παίκτη που στην έως τώρα επαγγελματική του καριέρα έχει 15 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της Αρχεντίνος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments