Αθλητισμός

Χρήστος Τζόλης Κλαμπ Μπριζ: Ενδιαφέρον από το Βέλγιο για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Χρήστος Τζόλης Κλαμπ Μπριζ: Ενδιαφέρον από το Βέλγιο για τον παίκτη του ΠΑΟΚ
Χρήστος Τζόλης Κλαμπ Μπριζ: Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι ενδιαφέρονται για τον νεαρό εξτρέμ του ΠΑΟΚ.

Δημοσίευμα στο Βέλγιο, αναφέρει ότι η Κλαμπ Μπριζ που έχει δανείσει στον ΠΑΟΚ τον Μάικλ Κρμέντσικ, θέλει να αποκτήσει τον Χρήστο Τζόλη σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, αφού είναι σε αναζήτηση εξτρέμ! Το δημοσίευμα ανήκει στην ιστοσελίδα «Nieuwsblad.be» και αναφέρει ότι Μπριζ κινείται για την απόκτηση του Τζόλη «του ποδοσφαιριστώ των 10 εκατομμυρίων» όπως γράφεται στον τίτλο.

Στο ρεπορτάζ, τονίζεται ότι μετά την αποχώρηση του Ντιατά και του Ντένις, η βελγική ομάδα έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση εξτρέμ και στο πλαίσιο αυτό κινήθηκε για διάφορες υποθέσεις, όπως του Πελίστρι της Γιουνάιτεντ που οδεύει προς Ισπανία, του Ρέινολντς που πάει στην Ιταλία και του Φιλοτζέν-Μπιντάς που αναμένεται να ενισχύσει την Άστον Βίλα.

«Κάτω από άκρα μυστικότητα, η Κλαμπ στοχεύει σε έναν ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή. Αυτός είναι ο 18χρονος Έλληνας, Χρήστος Τζόλης, που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση φέτος με τον ΠΑΟΚ, με 12 γκολ και 7 ασίστ σε 28 συμμετοχές» αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ. Κάπου εκεί, ο συντάκτης αρχίζει να μπαίνει σε οικονομικές λεπτομέρειες, αναφέροντας ότι το ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του Τζόλη, είναι στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ίδιο σημείο, αναφέρει ότι η Μπριζ σκέφτεται να εμπλέξει και τον Κρμέντσικ σε ένα πιθανό deal για τον Τζόλη «με τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ ικανοποιημένος με τον Κρμέντσικ και να έχει ήδη ρωτήσει για το ποσό πώλησης του», όπως τονίζεται. «Στην Ελλάδα ακούγεται ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι σκληρός στις διαπραγματεύσεις, γιατί περιμένει πολλά χρήματα από τον Τζόλη» καταλήγει το δημοσίευμα…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments