Αθλητισμός

«Αιχμηρά» σχόλια για τη μεταγραφή Μήτρογλου στον Άρη

«Αιχμηρά» σχόλια για τη μεταγραφή Μήτρογλου στον Άρη
Κώστας Μήτρογλου: Όπως φαίνεται οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν τη δική τους άποψη για τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού.

Μόλις τελείωσε η μεταγραφή Μήτρογλου στον Άρη, άρχισε το τρολάρισμα από τους ΠΑΟΚτσήδες οπαδούς, που υπαινίσσονται ότι άλλος πλήρωσε τη μεταγραφή και όχι ο Καρυπίδης.

Ειδικά ένα σχόλιο ήταν αιχμηρό:

«Πρώτη φορά βλέπω σε μια ομάδα ο παίκτης να είναι πιο πλούσιος από τον πρόεδρο».

Η μεταγραφή στον Άρη

Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στη Super League για να αγωνιστεί στον Άρη και να ενισχύσει την επιθετικής γραμμή της ομάδας της Θεσσαλονίκης που πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο κορυφαίος Έλληνας επιθετικός με 227 γκολ στην καριέρα του μέχρι στιγμής (κατέχει και το ρεκόρ όλων των εποχών με 16 γκολ στο Champions League), υπέγραψε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας, παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Ο Κώστας Μήτρογλου, που γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου 1988 στις Κρηνίδες Καβάλας, γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στην Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ.

Ακολούθησε μια σπουδαία καριέρα σε Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Ατρόμητο, Φούλαμ, Μπενφίκα, Μαρσέιγ, Γαλατασαράι, Αϊντχόφεν, ενώ για μια δεκαετία περίπου ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας (65 συμμετοχές και 17 γκολ).

Κώστα Μήτρογλου η οικογένεια του ΑΡΗ σε καλοσωρίζει και σου εύχεται δύναμη, υγεία και να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις καλύτερα απ’ όλους!».

Το βίντεο με την υπογραφή του Κώστα Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου επιστρέφει στην Ελλάδα και έτσι μπορεί να ξαναβάλει την καριέρα του στις… ράγες, καθώς στη Μαρσέιγ δεν υπολογιζόταν. Θυμίζουμε ότι έμεινε ελεύθερος από τη γαλλική ομάδα πριν να αποσπάσει την υπογραφή του ο Άρης και να τον εντάξει σήμερα στο δυναμικό του.

Στη Μαρσέιγ ο «πιστολέρο» ανήκε τα τελευταία 3,5 χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και στις Γαλατασαράι και Αϊντχόβεν ως δανεικός. Πριν τη Μαρσέιγ είχε κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπενφίκα. Είχε πετύχει 52 γκολ και είχε μοιράσει 10 ασίστ σε 88 αναμετρήσεις με τους «αετούς» από τη Λισαβόνα.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Μήτρογλου έχει σημειώσει 82 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 20 ασίστ σε 186 αγώνες, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Πανιώνιο, Ατρόμητο με τη μορφή δανεισμού, αλλά και στη Φούλαμ, η οποία είχε δώσει 15.200.000 ευρώ για χάρη του, κάνοντάς τον τότε την πιο ακριβή μεταγραφή για Έλληνα παίκτη. Με την Εθνική Ελλάδας έχει πετύχει 17 γκολ σε 65 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments