Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται η περάτωσή του

Γιώργος Βαγιαννίδης ΑΕΚ: Προτάθηκε και εξετάζεται η περάτωσή του
Γιώργος Βαγιαννίδης ΑΕΚ: Ο νεαρός μπακ έχει προταθεί στην Ένωση και η περίπτωση του εξετάζεται.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται τα επόμενα 24ωρα και η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει φέρει στη χώρα μας έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας. Παρά τις έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, στην ΠΑΕ έκριναν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ και αποφάσισαν να μην πάνε για την απόκτηση στόπερ και τερματοφύλακα. Βέβαια σε αυτές τις θέσεις υπάρχει πληρότητα, τουλάχιστον αριθμητικά. Αντίθετα στο δεξί άκρο υπάρχει πλέον μόνο ο Μιχάλης Μπακάκης.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τονίσει ότι ο παίκτης που θα έρθει θα πρέπει να είναι καλός στο επιθετικό κομμάτι για να δώσει ποιοτικές λύσεις και να βοηθήσει την ομάδα να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο την ποιότητα ου Λιβάι Γκαρσία. Τις προηγούμενες ημέρες η ΑΕΚ παρουσίαζε σαν κλεισμένο τον Ολέγκ Νταντσένκο. Ο έμπειρος μπακ είχε συμφωνήσει να έρθει στη χώρα μας, αλλά οι διαπραγματεύσεις ήταν δύσκολες και οδηγήθηκαν σε ναυάγιο.

Στη λίστα και ο Βαγιαννίδης

Στη συνέχεια η ΑΕΚ στράφηκε στην περίπτωση του Στεφάν Ριστόφσκι. Ο συγκεκριμένος είναι ένας ποδοσφαιριστής αναγνωρισμένης αξίας, αλλά είναι ιδιαίτερα ακριβός. Η Σπόρτινγκ δεν ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ωστόσο το πρόβλημα εντοπιζόταν στο ποσό που ζητάει για το καλοκαίρι που ξεπερνάει τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα και έτσι εγκατέλειψε την προσπάθεια.

Όλα δείχνουν ότι σήμερα οι «κιτρινόμαυροι» θα κλείσουν τον εκλεκτό, με το όνομα του Βαγιαννίδη να «παίζει» πλέον πολύ δυνατά. Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», την Πέμπτη (28/1) υπήρξαν επαφές με τον νεαρό πρώην μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στην Ίντερ. Μετά τις υπογραφές ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Σεντ Τρούιντεν, στην οποία όμως δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Το άλλο όνομα που εξετάζεται και έχει πολλές πιθανότητες να είναι και ο εκλεκτός, είναι ο Κάρολ Φίλα που αγωνίζεται στην Λέγκια Γκντανσκ. Είναι ο βασικός δεξιός μπακ της Εθνικής Ελπίδων και θεωρείται θέμα χρόνου στην Πολωνία η κλήση του στην Εθνική ανδρών. Αλλωστε θεωρείται το next big thing για την θέση στο Πολωνικό ποδόσφαιρο. Η διαπραγμάτευση έχει φτάσει στο 1.000.000 ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης για την Λέγκια και έχει μπει στην τελική ευθεία για σήμερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments