Αθλητισμός

Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε συμφωνία

Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε συμφωνία
Μίλιεβιτς Ολυμπιακός: Φαίνεται πως οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Ο νεαρός δεξιοπόδαρος εξτρέμ, Μάτκο Μίλιεβιτς φαίνεται να έχει συζητήσει με τους αρμόδιους στον Ολυμπιακό και για αυτό οι- μέχρι στιγμής- πληροφορίες κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», στο λιμάνι λέγεται πως οι Πειραιώτες είχαν φέρει στην Αθήνα τον 20χρονο Αργεντινό δεξιοπόδαρο εξτρέμ για να συζητήσουν μαζί του, να δει την πόλη, τις εγκαταστάσεις της ομάδας και γενικά ό,τι χρειάζεται για να «ψηθεί» και να υπογράψει εν τέλει. Και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, αν και πάντα χρειάζεται επιφυλακτικότητα.

Να αναφέρουμε πως ο νεαρός άσος είναι σε ρήξη με την Αρχεντίνος Τζούνιορς καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και εκείνος δεν το ανανεώνει. Εξάλλου- από πλευράς Ολυμπιακού- πρόκειται για μια κίνηση με γνώμονα το μέλλον. Πάντως, όσο αφορά στην απόκτηση ενός πιο έτοιμου εξτρέμ ή και δεξιού μπακ, όλα είναι ανοιχτά μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Επιπλέον, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έκαναν την περασμένη Δευτέρα ένα ραντεβού, με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Αντριάν Καστεγιάνος, αλλά και με τον πατέρα του Μίλιεβιτς. Και σε αυτό το ραντεβού συζήτησαν το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην ελληνική ομάδα, ως ελεύθερου. Αυτό, γιατί ο νεαρός βλέπει το συμβόλαιό του να τελειώνει τον προσεχή Ιούνιο, με αποτέλεσμα να μπορεί, από τώρα, να διαπραγματευτεί τα επόμενα βήματα στην καριέρα του.

Και να θυμίσουμε πως σύμφωνα με ό,τι έχει υποστηρίξει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» και τις προηγούμενες ημέρες, οι Πειραιώτες είναι πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μάτκο Μίλιεβιτς που μένει ελεύθερος τους επόμενους μήνες.

Υπάρχει, βέβαια, και το ενδεχόμενο να έρθει από τώρα στον Ολυμπιακό, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» τα βρουν άμεσα με την ομάδα από την Αργεντινή.

Όσο για τον Μίλιεβτις, είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 2001, είναι δεξιοπόδαρος εξτρέμ, που μπορεί να παίξει και ως «δεκάρι». Πέρυσι είχε 15 ματς με την Αρχεντίνος, έχοντας πετύχει και ένα γκολ στο πρωτάθλημα Αργεντινής. Επίσης, είχε συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα. Είναι και διεθνής με την ελπίδων των ΗΠΑ και της Αργεντινής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments