Τεχνολογία

iPhone 12: Σπάει τα «ταμεία» με ρεκόρ εσόδων τριμήνου στην Apple

iPhone 12: Σπάει τα «ταμεία» με ρεκόρ εσόδων τριμήνου στην Apple
iPhone 12: Η εταιρεία εκκαθάρισε έσοδα ύψους $111.4 δισεκατομμυρίων.

Τρίβει τα χέρια της η Apple, καθώς η πορεία της νέας σειράς iPhone 12 είναι εκπληκτική. Αυτό διαπιστώνεται από την οικονομική αναφορά του πρώτου οικονομικού τριμήνου 2021 της εταιρείας, στην οποία φαίνεται πως ο κολοσσός εκκαθάρισε έσοδα ύψους $111.4 δισεκατομμυρίων.

Το ποσό αποτελεί ρεκόρ για έσοδα τριμήνου στην ιστορία της Apple και σημείωσε άνοδο 20% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

“Είμαστε ευχαριστημένοι από την ενθουσιώδη αντίδραση των πελατών στην κορυφαία σειρά προϊόντων μας που προσφέραμε σε αυτήν την ιστορική περίοδο εορτών. Είμαστε επίσης προσηλωμένοι στο πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τις κοινότητες στις οποίες ανήκουμε για να επανέλθουν δυναμικά και ισότιμα, μέσα από τις προσπάθειές μας όπως η Φυλετική Ισότητα και η Πρωτοβουλία Δικαιοσύνης, καθώς και μέσω τις πολυετούς δέσμευσής μας για επένδυση $350 δισεκατομμυρίων σε όλες τις ΗΠΑ”, σημείωσε σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Tim Cook.

Σημειώνεται ότι η πωλήσεις για την Apple ήταν εκπληκτικές αυτήν την περίοδο.

Τα iPads απέφεραν $8.44 δισεκατομμύρια, τα Macs άλλα $8.68 δισεκατομμύρια, αλλά οι πρωταγωνιστές ήταν φυσικά τα iPhone 12 με $65.6 δισεκατομμύρια τους τελευταίους τρεις μήνες. Μεγάλο ποσοστό αυτών των πωλήσεων των iPhone 12 προήλθε από την Κίνα, με $21.3 δις. Οι υπηρεσίες της Apple απέφεραν επίσης κέρδη $15.9 δισεκατομμυρίων.

“Κρατήστε το iPhone σε απόσταση από τον βηματοδότη”

Ωστόσο, την ίδια ώρα και παρά τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα, η Apple προειδοποιεί τους πελάτες της που έχουν εμφυτευμένες ιατρικές συσκευές, για παράδειγμα βηματοδότη, ότι το iPhone 12 μπορεί να προκαλέσει παρεμβολές, αν δεν το κρατάνε σε απόσταση.

Συγκεκριμένα, εξέδωσε ανακοίνωση ότι όλες οι τηλεφωνικές συσκευές της περιέχουν μαγνήτες που φέρουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Ακριβώς αυτοί οι μαγνήτες και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Apple “μπορεί να προκαλέσουν παρεμβολές” στις ηλεκτρονικές ιατρικές συσκευές, όπως οι εμφυτευμένοι απινιδωτές και οι βηματοδότες.

Και τα τέσσερα μοντέλα του iPhone 12 περιέχουν περισσότερους μαγνήτες από άλλες συσκευές της εταιρείας, αλλά η Apple τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος να θεωρήσουμε ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα εγκυμονούν μεγαλύτερο κίνδυνο. Στην ανακοίνωση, αναφέρεται επίσης ότι θα ήταν χρήσιμο να συμβουλευτούν τα άτομα τον γιατρό τους και την εταιρεία κατασκευής της ιατρικής συσκευής.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της ασύρματης φόρτισης του κινητού, θα πρέπει να κρατούν 30 εκατοστά απόσταση. Οι ανακοινώσεις της Apple έρχονται μετά την πρόσφατη αναφορά σε έγκυρο επιστημονικό περιοδικό για την υγεία της καρδιάς, ότι υπάρχει κίνδυνος από τη χρήση του iPhone 12, για όσους έχουν βηματοδότη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments