Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Σταθερή η πρώτη πεντάδα – Αυτή είναι η κατάταξη μετά τους αγώνες του Σαββάτου

Βαθμολογία Super League: Σταθερή η πρώτη πεντάδα – Αυτή είναι η κατάταξη μετά τους αγώνες του Σαββάτου
Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τους αγώνες του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου.

Μετά τα ματς του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου (Λάρισα – Βόλος, Αστέρας Τρίπολης – Άρης και Παναθηναϊκός – Λαμία), Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διατηρούν τις θέσεις τους στην πρώτη πεντάδα στον βαθμολογικό πίνακα της Super League.

Λάρισα – Βόλος: 0-0

Ισόπαλο δίχως τέρματα ολοκληρώθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι στο Στάδιο Αλκαζάρ ανάμεσα σε ΑΕΛ και Βόλο. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δυο ομάδες, με τους «βυσσινί» να παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και τους Βολιώτες να χάνουν έδαφος στη μάχη για την είσοδο στην εξάδα. Μέτριο το πρώτο ημίχρονο, με τις φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ένα σουτ του Φιορίν Ντουρμισάι από καλή θέση στο 19ο λεπτό πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Μπόρις Κλέιμαν ενώ επτά λεπτά μετά την ίδια τύχη είχε και το πλασέ του Τάσου Δουβίκα στην άλλη περιοχή. Στο 43ο λεπτό, από κοντά ο Ζουλιάν Μπαρτόλο πλάσαρε αδύναμα, με τον Βλάντιμιρ Μπάγιτς να μπλοκάρει εύκολα.

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: 2-1

Πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, ο Αστέρας Τρίπολης έκανε την ανατροπή επικρατώντας 2-1 του Άρη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Super League. Προηγήθηκαν με τον Δημήτρη Μάνο (24ο λεπτό) οι «κίτρινοι», για τους οποίους έκανε ντεμπούτο ο Κώστας Μήτρογλου, για να απαντήσουν οι Φρανσέσκ Ρετζίς Κρέσπι (66ο λεπτό) και Άντριαν Ριέρα (70ο λεπτό) για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς.

Παναθηναϊκός – Λαμία: 0-0

Η Λαμία έκανε την έκπληξη και σταμάτησε στη Λεωφόρο το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού (5 συνεχόμενες νίκες), αποσπώντας ισοπαλία 0-0 στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής. «Ξόδεψαν» ένα άνευρο ημίχρονο και σπατάλησαν πάρα πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο οι «πράσινοι», που δεν είχαν την αποτελεσματικότητα των προηγούμενων αγώνων κι έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν στην 3η θέση πιάνοντας την ΑΕΚ.

Aκολουθεί ο πίνακας με τη βαθμολογία για την κάθε ομάδα μετά τους αγώνες του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου:

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για την τρέχουσα αγωνιστική της Super League:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

  • 15:00 Λάρισα – Βόλος (ολοκληρώθηκε)
  • 17:15 Αστέρας Τρίπολης – Άρης (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

  • 15:00 ΟΦΗ – ΑΕΚ
  • 17:15 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός
  • 17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος
  • 19:30 Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments