Αθλητισμός

Στέφαν Ριστόφσκι ΑΕΚ: Γιατί δεν τα βρίσκουν με τη Σπόρτινγκ

Στέφαν Ριστόφσκι ΑΕΚ: Γιατί δεν τα βρίσκουν με τη Σπόρτινγκ
Στέφαν Ριστόφσκι ΑΕΚ: Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ ήθελε να μπει οψιόν αγοράς 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και ζήτησε από την Ένωση να πληρώσει το συμβόλαιο του παίκτη.

Προ μερικών ημερών δημοσιεύματα ισχυρίζονταν πως η ΑΕΚ φάνηκε να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Στέφαν Ριστόφσκι, του 29χρονου μπακ που απασχόλησε έντονα την Ένωση αλλά, σύμφωνα με ό,τι εξήγησε ο πορτογαλικός Τύπος σε δημοσίευμά τους, οι διαπραγματεύσεις έχουν «κολλήσει».

Η Σπόρτινγκ ήθελε να μπει οψιόν αγοράς 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και ζήτησε από την Ένωση να πληρώσει το συμβόλαιο του παίκτη. Και από τη μεριά της ΑΕΚ επικράτησε η άποψη ότι οι απαιτήσεις ήταν υψηλές. Και αυτό δείχνει πως η περίπτωση του Στέφαν Ριστόφσκι που έπεσε στο τραπέζι της ΑΕΚ, είχε τα… μπλεξίματα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, τον δεξιό μπακ της Σπόρτινγκ πρότειναν στην Ένωση αρκετοί ατζέντηδες και μέχρι να ξεκαθαρίσει το μανατζερικό τοπίο χρειάστηκαν αρκετές εργατοώρες από πλευράς «κιτρινόμαυρων». Για την ιστορία της υπόθεσης, ο ξένος (original) ατζέντης του ποδοσφαιριστή, αξίωνε μια καλή προμήθεια για την μετακόμιση του πελάτη του στα Σπάτα.

Πάντως, το όνομα του Στέφαν Ριστόφσκι είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο τον Ολυμπιακό όσο και τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με ό,τι ανέφερε η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» σε ρεπορτάζ της, ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με την Σπόρτινγκ για την απόκτησή του, με τους Πειραιώτες όμως να συζητούν το ενδεχόμενο του δανεισμού του και όχι την αγορά του.

Η δε ομάδα της Πορτογαλίας θέλει να απεμπλακεί από τον Ριστόφσκι και αυτό που κυνηγάει πρωτίστως είναι να βρει μια ομάδα για να τον πουλήσει με τον Στέφαν να κοστολογείται στα 2,5 με 3 εκατομμύρια, και όχι για να τον παραχωρήσει με δανεισμό. Βέβαια, αν δεν βρεθεί αγοραστής, τότε το πιο φυσιολογικό είναι να εξετάσει και το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Όπως εξηγούσε η «O Jogo», σε αυτό το ενδεχόμενο, το πιθανότερο είναι να επιδιώξει η Σπόρτινγκ να βάλει υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Τέλος, να αναφέρουμε πως από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται κάτι. Πάντως, τίποτα ακόμα δεν έχει «κλείσει» αλλά είναι φανερό πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και για αυτόν ακριβώς τον λόγο κινδυνεύει να μείνει ανενεργός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments