Αθλητισμός

Μασούρας Ολυμπιακός: Γρίφος η εξαφάνισή του

Μασούρας Ολυμπιακός: Γρίφος η εξαφάνισή του
Μασούρας Ολυμπιακός: Το 2018 υπέγραψε με τους «ερυθρόλευκους» συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με τη συμφωνία να προβλέπει την ένταξή του στην ομάδα των ερυθρολεύκων από τον Ιανουάριο του 2019.

Ο Γιώργος Μασούρας είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος στην Εθνική Ελλάδος καθώς και στον Ολυμπιακό. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε αγωνιζόμενος στην τοπική ομάδα Ομόνοια Κεχρινιάς.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας του χωριού του έγινε στην αναμέτρηση κόντρα στον Αμφίλοχο και συνδυάστηκε με γκολ του ίδιου αλλά ήττα της ομάδας του με σκορ 5-2. Γρήγορα όμως, αναγκάστηκε σε ηλικία 14 ετών να αφήσει το χωριό του για την Αθήνα όπου συμμετείχε στην ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς ωστόσο να υπογράψει δελτίο με την ομάδα της Ριζούπολης.

Τον Σεπτέμβριο του 2012, σε ηλικία 18 ετών, μεταγράφηκε στον Ηλυσιακό με τον οποίο αγωνίστηκε αρχικά στη Δ’ και εν συνεχεία στη Γ’ Εθνική Κατηγορία συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας. Ο Σάκης Δέδες, προπονητής των κιτρινόμαυρων τον επέλεξε παρότι οι παραστάσεις από υψηλό επίπεδο που είχε ο μικρός ήταν ελάχιστες.

Στις 1 Ιουλίου του 2014 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τον Πανιώνιο που αγωνίζεται στη Super League ερχόμενος σε συμφωνία μαζί του για 3 χρόνια. Το επίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου 2014 στην νικηφόρα εντός έδρας αναμέτρηση των κυανέρυθρων με τον Εργοτέλη για το ελληνικό πρωτάθλημα που έληξε 2-1.

Και έπειτα από τέσσερα χρόνια, στις 23 Νοεμβρίου 2018, υπέγραψε με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας με τη συμφωνία να προβλέπει την ένταξή του στην ομάδα των ερυθρολεύκων από τον Ιανουάριο του 2019. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε να καταβάλει 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο για την απόκτησή του. Το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2019, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος που έληξε 0-0.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα μπορεί να είναι στις αποστολές αλλά είναι «εξαφανισμένος». Όπως αναφέρει η στήλη «Παρασκήνια» στο Sportime του Σαββάτου, ο Πέδρο Μαρτίνς βγάζει μια αξιοκρατία στις επιλογές του, στην πλειονότητα των περιπτώσεων εδώ και 2,5 χρόνια στον ανταγωνιστικό κόσμο των «ερυθρόλευκων». Οπότε, για την έσχατη εξαφάνιση του Γιώργου Μασούρα κάποιος λόγος θα συντρέχει στο μυαλό του.

Σε 8 ματς στην Ευρώπη δεν μέτρησε γκολ – ασίστ. Στα δύο ντέρμπι με την ΑΕΚ έπαιξε σε ένα και έγινε αλλαγή στο 45ο λεπτό. Στα αντίστοιχα με ΠΑΟΚ συνολικά «ίδρωσε» 10 λεπτά, ενώ με Παναιτωλικό (Κύπελλο) και Ατρόμητο αντίστοιχα «κόπηκε» από την αποστολή. Όμως, «ο νεαρός winger είναι παιδί – μάλαμα, υπόδειγμα επαγγελματία, έβαλε την τζίφρα του μέχρι το 2024, αλλά ο Πορτογάλος φέρεται να άρει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Γρίφος εν όψει καλοκαιριού…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments