Αθλητισμός

Βοτανικός γήπεδο: Κοντά στη χρυσή τομή ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Βοτανικός γήπεδο: Κοντά στη χρυσή τομή ΠΑΕ και Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός
Βοτανικός γήπεδο: Ένα σημαντικό βήμα έγινε για να ολοκληρωθεί το όνειρο όλων των φίλων του Παναθηναϊκού.

Έχουν περάσει αρκετός καιρός από τη μέρα που ανακοινώθηκαν οι εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Τα σχετικά μνημόνια συνεργασίας με τον Δήμο Αθηναίων και τα αρμόδια υπουργεία έχουν ήδη υπογραφεί. Ωστόσο υπήρχε μια σημαντική εκκρεμότητα με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για την παραχώρηση της έκτασης που σήμερα βρίσκεται το «Απόστολος Νικολαϊδης». Μπορεί να μην είχαμε νέα όλο αυτό το διάστημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχαν επαφές.

Οι δυο πλευρές έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και σύμφωνα με το Total Football του Open Tv και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θετικό. Η πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ για την ενοικίαση του γηπέδου του Βοτανικού φαίνεται πως είναι κοντά στα θέλω του Ερασιτέχνη, ο οποίος βεβαίως σε περίπτωση που υλοποίηση θα βάλει οικονομικές βάσεις… εκτόξευσης, δεδομένου ότι θα αποκτήσει και σύγχρονες εγκαταστάσεις για όλα τα τμήματα.

Τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν

Όλα πάντως αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στα δυο επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν άμεσα. Το πρώτο αφορά τη συνάντηση που επίκειται ανάμεσα στους διοικούντες ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, πιθανώς και μέσα στην εβδομάδα. Εκεί θα μπουν επί τάπητος όλοι οι όροι της συμφωνίας εφόσον επιτευχθεί. Στη συνέχεια ο Ερασιτέχνης θα συγκαλέσει έκτακτο ΔΣ για το θέμα.

Εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, θα ακολουθήσει το τρίτο και κρισιμότερο βήμα που αφορά την Γενική Συνέλευση καθώς όλα τα παραπάνω θα πρέπει να πάρουν την έγκριση της πλειοψηφίας χιλιάδων μελών. Σε κάθε περίπτωση πάντως και μέχρι τα ως… χθες δεδομένα, ο Βοτανικός αρχίζει να… ξεπαγώνει, αν όχι να πλησιάζει πλέον ολοταχώς. Εξίσου σημαντικό μάλιστα είναι ότι τα χρονοδιάγραμμα του MoU φαίνεται να τηρούνται στο έπακρο κάτι που σημαίνει ότι σε πρώτη φάση δεν προκύπτουν καθυστερήσεις, τουλάχιστον εκ των έσω του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments