Ελλάδα

Λυδία Σέρβου: Τρεις νέες υποθέσεις παρενόχλησης από τον πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη μετά την καταγγελία της

Λυδία Σέρβου: Τρεις νέες υποθέσεις παρενόχλησης από τον πασίγνωστο μουσικοσυνθέτη μετά την καταγγελία της
Λυδία Σέρβου: Η τραγουδίστρια χωρίς να κατανομάζει το πρόσωπο αναφέρθηκε στην παρενόχληση που υπέστη από εκείνον σοκάροντας με τις περιγραφές της σε ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έρχεται ‘τσουνάμι’ καταγγελιών και στον χώρο του τραγουδιού, με την ερμηνεύτρια Λυδία Σέρβου να καταγγέλλει έναν από τους σπουδαιότερους μουσικοσυνθέτες της χώρας για παιδεραστία.

Η τραγουδίστρια Λυδία Σέρβου χωρίς να κατανομάζει το πρόσωπο αναφέρθηκε στην παρενόχληση που υπέστη από εκείνον σοκάροντας με τις περιγραφές της σε ανάρτηση που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας υποστήριξε ότι εμφανίστηκαν τρεις ακόμα περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης με πρωταγωνιστή τον ίδιο και πως οι εμπλεκόμενες γυναίκες ετοιμάζονται να συμβουλευθούν δικηγόρου προκειμένου να απευθυνθούν στον εισαγγελέα.

«Επί μισή ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με τη Λυδία Σέρβου. Υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις που μίλησαν με τη Λυδία και της ανέφεραν τα ίδια ακριβώς πράγματα. Και μου είπε πως “θα το είχα ξεχάσει και θα είχα σταματήσει αν μία από αυτές τις κοπέλες δεν μου έλεγε ότι της το έκανε πριν από 1,5 χρόνο. Δηλαδή σε ηλικία 80 ετών».

«Μου ανέφερε ότι έχουν πάει ήδη σε δικηγόρο προκειμένου να πάνε όλες μαζί στον Εισαγγελέα γιατί πρόκειται για πρώτης γραμμής μουσικοσυνθέτη» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments