Lifestyle

Μπέτυ Κουράκου: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της που έγραψε ιστορία

Μπέτυ Κουράκου: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της που έγραψε ιστορία
Μπέτυ Κουράκου: Η πρώην του Μπαλοτέλι σε καυτή φωτογράφηση.

Και ποιος δεν θυμάται το μοντέλο Μπέτυ Κουράκου. Την μελαχρινή καλλονή που είχε πρώτη είδηση στα ελληνικά και ξένα tabloids με τη σχέση της με τον Μάριο Μπαλοτέλι, το κακό αγόρι του ποδοσφαίρου. Η σχέση της Μπέτυς Κουράκου με τον Μάριο συνολικά κράτησε τριάμισι χρόνια. Γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο στο Μιλάνο και στην συνέχεια αρραβωνιάστηκαν και έμειναν μαζί τόσο στο Μιλάνο όσο και την Μπρέσια. «Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά. Ακόμη θυμάμαι την έκπληξη που μου είχε κάνει όταν μου έβαλε το μονόπετρο στο χέρι” είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Οι πληροφορίες για τη ζωή της Μπέτυς τώρα δεν είναι και αρκετές. Το 2016 παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Παντελή Θεοχάρη με τον οποίο πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας. Η Μπέτυ Κουράκου γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά έχει καταγωγή από την Σπάρτη.

Είναι μοντέλο απόφοιτη της σχολής του Γιώργου Κουτούλια αλλά έχει και σπουδές στην Πληροφορική όπως επίσης στο Marketing και τις Δημόσιες Σχέσεις. Ο πρώτος τίτλος για τη νεαρή Μπέτυ ήρθε στα 17 της χρόνια και ήταν αυτός της “Miss Europe Face”.

Λίγο μετά τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου δεν κέρδισε κάποια διάκριση, έφυγε για το εξωτερικό. Δούλεψε αρχικά στο στο Χονγκ Κονγκ όπου κατέκτησε και τον τίτλο Best Body στα καλλιστεία “Best Model of the World” ενώ ακολούθησε η Ιταλία (Μιλάνο) και η Ινδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments