Αθλητισμός

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αυτός ενδιαφέρεται να αγοράσει τους «βυσσινί» από τον Αλέξη Κούγια

ΠΑΕ ΑΕΛ: Αυτός ενδιαφέρεται να αγοράσει τους «βυσσινί» από τον Αλέξη Κούγια
ΠΑΕ ΑΕΛ: Έχει περάσει και από τα διοικητικά της Νίκης Βόλου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας μπορεί να διαψεύδει ότι πουλάει την ομάδα, αλλά διαρκώς εμφανίζονται ενδιαφερόμενοι για τους «βυσσινί».

Σύμφωνα με το larisanew.gr, το όνομα του συγκεκριμένου ενδιαφερόμενου «έσκασε» μεταμεσονύκτιες ώρες μέσω αθλητικής τηλεοπτικής εκπομπής (ASTRA) και μάλιστα από βολιώτικα χείλη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από τον παρουσιαστή της εκπομπής Απ. Γαλάτη, ο γνωστός από το πέρασμά του από τα διοικητικά της Νίκης Βόλου, Σάκης Τζήμας ενδιαφέρεται σοβαρά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ ο συμπαρουσιαστής του και υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Γιάννης Καλογιάννης επιβεβαίωσε την είδηση, σημειώνοντας μάλιστα πως το ήξερε από τριμήνου.

«Προϋπόθεση όλα να γίνουν με νόμιμο τρόπο, εάν το θέλει και ο κ. Κούγιας», πρόσθεσε ο Γ. Καλογιάννης, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί πως ο κ. Τζήμας έλκει την καταγωγή του από την Πιερία και είναι πολύ γνωστός στην κοινωνία του Βόλου λόγω της εμπλοκής του στα διοικητικά της Νίκης Βόλου, αλλά και λόγω της ενασχόλησής του με τα ακίνητα και τις ρυθμίσεις δανείων εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα και η εφημερίδα «Ελευθερία» της Λάρισας έκανε και αυτή αναφορά στην πρόθεση του Αλέξη Κούγια να πουλήσει την ΠΑΕ, ενώ έδινε και τα ποσά που αξιώνει ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί».

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Λάρισας, ο Αλέξης Κούγιας αποφάσισε για μια ακόμα φορά να βάλει πωλητήριο στην ΑΕΛ. Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» εμφανίζεται έτοιμος να πουλήσει την ομάδα. Η εφημερίδα σημείωνε ότι άλλο ποσό ζητάει αν η ομάδα είναι στη Super League, άλλο αν πέσει κατηγορία.

Εφόσον, λοιπόν, η ΑΕΛ παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, ο Κούγιας αξιώνει 8 εκατομμύρια ευρώ για τις μετοχές του. Σε περίπτωση που υποβιβαστεί στη Super League 2, το αντίτιμο πέφτει στο μισό, δηλαδή στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, η τοπική εφημερίδα σημειώνει ότι εφόσον η ΑΕΛ παραμείνει στη Super League 1 και δεν πουληθεί, τότε του χρόνου στο γήπεδο δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνον οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments