Ελλάδα

Φιλίτσα Καλογεράκου: Μήνυση σε παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση

Φιλίτσα Καλογεράκου: Μήνυση σε παραγωγό για σεξουαλική παρενόχληση
Φιλίτσα Καλογεράκου: Η ηθοποιός κάνει μήνυση σε παραγωγό που κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση.

Στο “Πρω1νό” μίλησε η Φιλίτσα Καλογεράκου, η οποία κατήγγειλε τη σεξουαλική παρενόχληση περιγράφοντας τα όσα βίωσε σε επαγγελματικό ραντεβού που είχε με γνωστό σεναριογράφο, αλλά και την αντίδραση που είχε.

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε τι βίωσε σε επαγγελματικό ραντεβού που είχε με το συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ υποστήριξε πως δέχτηκε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

«Είχα τα δικαιώματα θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να το ανεβάσω. Γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, σεναριογράφο, συγγραφέα, παραγωγό κινηματογράφου και τηλεόρασης. Έκανα ένα επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει. Όταν του το δίνω μου απαντάει: “Αγαπητή κ. Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσω”. Και μου είπε ότι αν δεν, δεν. Σηκώθηκα κι έφυγα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια της εκπομπής, μίλησε ο δικηγόρος της ηθοποιού, Στέλιος Σούρλας, ο οποίος είπε ότι η εντολέας του, θα κάνει μήνυση.

«Η εντολή η οποία έχω είναι να προχωρήσουμε σε μήνυση, στην οποία θα ζητούμε να ασκηθεί ποινική δίωξη εις βάρος αυτού του ανθρώπου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Θα αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι ο άνθρωπος αυτός εκμεταλλεύτηκε την εργασιακή ανάγκη της εντολέας μου για να ικανοποιήσει τις γενετήσιες ορέξεις του», είπε ο κ. Σούρλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments