Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: 3-0

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: 3-0
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Εύκολη νίκη και πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας για τους «ερυθρόλευκους».

Νέα νίκη με 3-0 επί του Παναιτωλικού πέτυχε ο Ολυμπιακός και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 6-0 στους προημιτελικούς αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες μπήκαν ορεξάτοι και προηγήθηκαν στο 9′ με τον Μασούρα ύστερα από σέντρα του Χασάν. Στο 17′ ο Εμβιλά βρέθηκε κοντά στο 2-0 αλλά ο Μελίσσας είχε απάντηση, όχι όμως και στο 30′ όταν ο Κάιπερς με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι έπεσε σε ρυθμό και εξαιτίας των πολλών αλλαγών. Ο Ολυμπιακός πάντως κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ. Στο 81′ ύστερα από σέντρα του Ραντζέλοβιτς, ο Κάιπερς έκανε το γύρισμα και ο Ανδρούτσος σημείωσε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Εμβιλά (46′ Ανδρούτσος), Τιάγκο Σίλβα, Χασάν (62′ Βαλμπουενά), Μασούρας (83′ Τσέλιος), Κάιπερς, Ντράγκερ, Μπα (62′ Σεμέδο), Χολέμπας, Παπαδόπουλος (72′ Μπουχαλάκης), Ραντζέλοβιτς

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μαλής (88′ Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (77′ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Γιακόλιτς (77′ Σκόνδρας), Ντουάρτε (64′ Τσιγγάρας), Βέργος (64′).

Τι δήλωσε ο Μαρτίνς μετά το ματς

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο: «Ο Σωκράτης χρειάζεται να δουλέψει γιατί δεν έχει αγωνιστεί φέτος. Θα πρεπει να περιμένουμε και να έχουμε υπομονή, θα χρειαστεί να περιμένουμε. Δεν μπορεί να μπει άμεσα, δεν μπορούμε δηλαδή να μιλάμε για την επόμενη εβδομάδα, αλλά θα δουλέψει και θα είναι έτοιμος».

Για τον Κένι Λαλά, τον νεαποκτηθέντα δεξιό μπακ των Πειραιωτών, ο Μαρτίνς είπε:

«Είναι διαφορετική περίπτωση, έχει αγώνες, αν και δεν έχει προπονηθεί μια εβδομάδα. Θέλει λίγες μέρες ακόμη και θα τον δούμε πιο γρήγορα».

Για τον αποψινό αγώνα με τον Παναιτωλικό ο προπονητής του Ολυμπιακού σημείωσε: «Ήταν όλα θετικά, είμαστε ευχαριστημένοι. Όλοι έχουν επανέλθει σε πολύ καλή κατάσταση, είχαμε καλή εικόνα, πιέσαμε ψηλά. Το αρνητικό σημείο της βραδιάς είναι ο τραυματισμός του Αβραάμ. Έίναι μυϊκός τραυματισμός, δεν ξέρουμε λεπτομέρειες».

Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι που έγινε νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαία πρόκριση στο Περιστέρι αφού νίκησε με 3-2 τον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με το πρώτο ματς (2-2) προκρίθηκε και αυτός στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments