Ελλάδα

Nike Ελλάδα: Ο μόνος τρόπος για να αγοράζεται από την εταιρεία

Nike Ελλάδα: Ο μόνος τρόπος για να αγοράζεται από την εταιρεία
Nike Ελλάδα: Με ανακοίνωσή της η εταιρία ενημερώνει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα της.

Η ανακοίνωση της Nike προχώρησε στην έμμεση επιβεβαίωση του “σπασίματος” συμβολαίων με συνεργάτες της. Η εταιρεία δεν αναφέρεται στην ταμπακιέρα, δηλαδή στη διαμάχη που έχει προκληθεί μετά την απόφασή της να διακόψει τη συνεργασία της με πάνω από 90 συνεργάτες – καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Απλά περιορίζεται να ενημερώσει το καταναλωτικό της κοινό που μπορεί να βρει τα προϊόντα της.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση σημειώνεται:

«Η Nike οραματίζεται την αγορά του μέλλοντος προσαρμοσμένη στις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών. Στο πλαίσιο της στρατηγικής ‘Consumer Direct Acceleration’ που πρόσφατα ανακοινώσαμε, επενδύουμε ακόμη περισσότερο στην προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε τους Έλληνες καταναλωτές μέσω των ψηφιακών καναλιών της Nike (το Nike.com και τα Nike apps), των καταστημάτων Nike αλλά και ενός μικρού αριθμού στρατηγικών συνεργατών που μοιράζονται το όραμα μας για τη δημιουργία μιας μοντέρνας αγοραστικής εμπειρίας».

Η γνωστή φίρμα αθλητικών ειδών γνωστοποίησε πριν λίγες ημέρες την απόφασή της να διακόψει την διανομή των προϊόντων της στην Ελλάδα από τον ερχόμενο Οκτώβριο. «Η στρατηγική της επιχείρησής σας δεν ταιριάζει πλέον με τα στρατηγικά σχέδια και τις ανάγκες της ΝΕΟΝ», ανέφερε μεταξύ άλλων η επιστολή της Nike European Operation Netherlands.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments