Lifestyle

Ασημίνα Ιγγλέζου: Στην Ελλάδα η πρώην μαχήτρια – Τι αποκάλυψε για το Survivor

Ασημίνα Ιγγλέζου: Στην Ελλάδα η πρώην μαχήτρια – Τι αποκάλυψε για το Survivor
Ασημίνα Ιγγλέζου: Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο και έριξε "καρφιά" για την παραγωγή.

Στη χώρα μας βρίσκεται από χτες (2/2) η Ασημίνα Ιγγλέζου. Η πρώην παίκτρια του Survivor, σχολιάστηκε αρνητικά κατά την αποχώρησή της, καθώς δε χαιρέτησε τους συμπαίκτες της, τη στιγμή που έφευγε από το συμβούλιο του νησιού. Στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” την περίμεναν οι δημοσιογράφοι, στους οποίους έκανε και κάποιες μικρές δηλώσεις.

Αν και κουρασμένη από τα πολύωρο ταξίδι της, η Ασημίνα απάντησε όσο μπορούσε σε κάποιες ερωτήσεις. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τον λόγο που δεν χαιρέτησε τους συμπαίκτες της κατά την αποχώρησή της με την ίδια να απαντά: «Δεν με άφηναν, δεν με άφηναν… Η σκηνοθεσία είναι…». Βεβαίως περιμένουμε τις επόμενες ημέρες να αποκαλύψει πολλά περισσότερα.

Δείτε πλάνα από την άφιξή της:

Θυμίζουμε ότι η Ασημίνα αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης (27/1), με την ίδια να παίρνει αρκετά χαλαρά το αποτέλεσμα. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, δεν είπε πολλά, αναφέροντας πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε πως θέλει να κάνει μετά την αποχώρησή της, είναι να φάει λίγη σοκολάτα. «Εδώ τελειώνει το ταξίδι για μένα. Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να πάω να φάω σοκολάτα. Τα πιο πολλά κομμάτια μου είναι στα απέναντι παιδιά, είχα περάσει πιο πολλές στιγμές τους. Στην εδώ ομάδα μου ο Περικλής, η Ανθή. Θα τα πούμε έξω σίγουρα με όσους πρέπει να τα πούμε. Η ζωή πάντα σου φέρνει μπροστά τους ανθρώπους που πρέπει να υπάρχουν για σένα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν μαζέψει τα πράγματά της και πει «αντίο».

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι 41 ετών και είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών.

Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες. Παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με εικόνες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της. Μπορεί να μην κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί που θα επιθυμούσε στο παιχνίδι αλλά σίγουρα οι θαυμαστές της την έχουν για νικήτρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments