Lifestyle

Ασημίνα Ιγγλέζου: Αποχώρησε από το Survivor – Παραμένουν στο παιχνίδι Ανθή και Περικλής

Ασημίνα Ιγγλέζου: Αποχώρησε από το Survivor – Παραμένουν στο παιχνίδι Ανθή και Περικλής
Ασημίνα Ιγγλέζου: Παρελθόν από το ριάλιτι επιβιώσης αποτελεί η αθλήτρια του ορεινού τρεξίματος.

Σύντομη θα έλεγε κανείς πως ήταν η συμμετοχή της Ασημίνας Ιγγλέζου στο Survivor 4. H 41 αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών μπήκε στο παιχνίδι στις αρχές Ιανουαρίου, ωστόσο χθες (27/1) το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ότι πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αποχωρήσει από την παραλία των Κόκκινων.

Αντιθέτως οι άλλοι δύο συνυποψήφιοι για αποχώρηση η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικής Κονδυλάτος παραμένουν κανονικά στον Άγιο Δομίνικο.

Η αποχώρηση της Ασημίνας ήρθε να επιβεβαιώσει τα spoilers, με την ίδια να παίρνει αρκετά χαλαρά το αποτέλεσμα. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό, δεν είπε πολλά, αναφέροντας πως το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε πως θέλει να κάνει μετά την αποχώρησή της, είναι να φάει λίγη σοκολάτα. “Εδώ τελειώνει το ταξίδι για μένα. Αυτό που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή είναι να πάω να φάω σοκολάτα. Τα πιο πολλά κομμάτια μου είναι στα απέναντι παιδιά, είχα περάσει πιο πολλές στιγμές τους. Στην εδώ ομάδα μου ο Περικλής, η Ανθή. Θα τα πούμε έξω σίγουρα με όσους πρέπει να τα πούμε. Η ζωή πάντα σου φέρνει μπροστά τους ανθρώπους που πρέπει να υπάρχουν για σένα”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν μαζέψει τα πράγματά της και πει “αντίο”.

Λίγο πριν την αποχώρησή της, δεν έλειψαν και πάλι οι συγκρούσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο συμβούλιο του νησιού, με τον Τζέιμς Καφετζή να πρωταγωνιστεί. Ο αρχηγός των Μπλε ήταν αυτός που πυροδότησε το κλίμα όταν ρωτήθηκε για τους τρεις υποψήφιους των Κόκκινων και ποιος συμφέρει την ομάδα του να αποχωρήσει.

«Όταν διάλεξε την ομάδα του ο Κοψιδάς ήταν σαν να ήταν σε μια στάση λεωφορείου, να μάζεψε τους τελευταίους που βρήκε μπροστά του και να τους έβαλε μέσα», είπε, προκαλώντας την αντίδραση του Κοψιδά, αλλά και του Τριαντάφυλλου που παρεξηγήθηκε από αυτό που άκουσε. Αυτή τη φορά ωστόσο η αντιπαράθεση ήταν πιο σύντομη και ήρεμη σε σχέση με όσα έχουν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες στα συμβούλια. Aξίζει να σημειωθεί ότι η Μπλε ομάδα στο χθεσινό επεισόδιο ήρθε επίσης σε επικοινωνία με τον έξω κόσμο κερδίζοντας πρώτα το σχετικό έπαθλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments