Lifestyle

Η Ειρήνη Στεριανού είναι πειρασμός

Η Ειρήνη Στεριανού είναι πειρασμός
Ειρήνη Στεριανού: Το εκρηκτικό μελαχρινό μοντέλο ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά του και στον χώρο της υποκριτικής, είδηση που προκαλεί τεράστια χαρά στον ανδρικό πληθυσμό.

Ειρήνη Στεριανού: Άλλο οι φωτογραφίσεις και οι πόζες για ένα καλό κλικ και άλλο η υποκριτική και η συνεχή παρουσία επί σκηνής. Όσοι είστε θαυμαστές της Ειρήνης Στεριανού αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο και ακούστε προσεκτικά. Η εκρηκτική μελαχρινή ετοιμάζεται να εδραιώσει τη παρουσία της στην υποκριτική ξεκινώντας μαθήματα ηθοποιίας προκειμένου να βρεθεί σύντομα στο θεατρικό σανίδι.

Φανταστείτε μια παράσταση με την Ευρήνη επί σκηνής. Ο ανδρικός πληθυσμός είναι βέβαιο πως θα δυσκολευτεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της, καθώς το εκπληκτικό της κορμί είναι αδύνατο να περάσει απαρατήρητο. Η μελαχρινή οπτασία μετά τη παρουσία της στο Greece Next Top Model και τη καριέρα που της ανοίχθηκε στον χώρο του μόντελινγκ θέλησε να διευρύνει τους ορίζοντες της βάζοντας στη ζωή της την υποκριτική. “Ξεκίνησα μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών και ήρθε η πρόταση για το θέατρο, την ίδια περίπου περίοδο. Σκέφτηκα πως δεν έχω να χάσω κάτι, ίσα ίσα που έχω να πάρω πράγματα από αυτό και να δω εάν το έχω! Μην ασχολούμαι άδικα!” ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις της η μελαχρινή καλλονή.

Η Ειρήνη εντυπωσίασε από τη πρώτη στιγμή με τη παρουσία της στο Greece Next Top Model με τους κριτές να βλέπουν μπροστά τους μια πληθωρική μελαχρινή έτοιμη να πατήσει την πασαρέλα και να προκαλέσει πανικό. Εν τέλει τα κατάφερε μπαίνοντας βαθιά στη συνείδηση χιλιάδων θαυμαστών της!

Δεν της ήταν και δύσκολο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments