Lifestyle

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Όταν εμφανίστηκε στη Μύκονο με ανύπαρκτο στριγκάκι

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Όταν εμφανίστηκε στη Μύκονο με ανύπαρκτο στριγκάκι
Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι αεροσυνοδός και την γνωρίσαμε μέσα από τον τρίτο κύκλο του My Style Rocks.

Όσες λέξεις και αν αραδιάσουμε για την Κυριακή Κατσογρεσάκη ποτέ δεν θα είναι αρκετές για να περιγράψουμε τα κάλλη της. Η Κρητικιά καλλονή είναι αεροσυνοδός και την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον τρίτο κύκλο του My Style Rocks. Ήταν μία από τις πιο δυνατές διαγωνιζόμενες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ και κατέπληξε τους πάντες με την φυσική ομορφιά και τα μοναδικά προσόντα της. Δεν προλάβαμε όμως να τη χορτάσουμε όσο θέλαμε στο γυαλί, καθώς η παρουσία της στο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας ήταν σύντομη.

Πρόκειται για ένα πολυτάλαντο πλάσμα που δεν βασίζεται μόνο στα κάλλη της και προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει την προσωπικότητά της. Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Κυριακή φόρεσε το μπικίνι της και πήγε για μπάνιο στο Principote στον Πάνορμο, όπου την τσάκωσε η κάμερα του Mykonos Live TV. Χάρη στα πλούσια ελέη της η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κατόρθωσε να κλέψει την καρδιά του ανδρικού πληθυσμού.

Η Κυριακή φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Εκεί οι θαυμαστές της μπαίνουν και δεν ξεκολλούν με τίποτα. Αιτία; Οι άκρως τολμηρές φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκαλώντας ίλιγγο σε όσους την ακολουθούν. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις τη περιγραφή σου. Από το όμορφο πρόσωπό της ή από το εκπληκτικό και συνάμα αψεγάδιαστο κορμί της; Από όπου και να το πιάσεις θα καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα. Η Κρητικιά καλλονή θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι αεροσυνοδός αλλά μοντέλο και να περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες.

Ωστόσο όπως φαίνεται την κερδίζουν τα αεροπλάνα! Όμως επειδή ξέρει καλά πως μπορεί να συνδυάσει και την ομορφιά ρίχνει το βάρος στο Instagram της ξεσπώντας με την καλή έννοια. Το εντυπωσιακό κορίτσι από την Κρήτη με τους χιλιάδες followers δεν σταματά να δείχνει τη γεμάτη πολυτέλεια ζωή που κάνει, τρελαίνοντας παράλληλα τον αντρικό πληθυσμό με τις αναρτήσεις της. Με μαγιό, αθλητικά ρούχα ή με τουαλέτες που αναδεικνύουν το κορμί της, η Κυριακή έχει πάντα τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα των αρσενικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments