Αθλητισμός

Γαλανόπουλος τραυματισμός: Ζημιά για τον παίκτη της ΑΕΚ

Γαλανόπουλος τραυματισμός: Ζημιά για τον παίκτη της ΑΕΚ
Γαλανόπουλος τραυματισμός: Θα είναι τουλάχιστον δύο μήνες εκτός.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται ως μέσος στην ΑΕΚ, τραυματίστηκε στην τελευταία φάση του χθεσινού (4 Φεβρουαρίου) αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα και διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο.

Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διαγνώστηκε με κάταγμα δεξιάς ωμοπλάτης και του τοποθετήθηκε νάρθηκας. Η αρχική εκτίμηση είναι πως δεν θα χρειαστεί χειρουργείο αλλά το διάστημα αποθεραπείας του δεν είναι σύντομο. Ακόμα και μια απλή περίπτωση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, αντιμετωπίζεται με ακινητοποίηση, συντηρητική αγωγή και συνολικό πρόγραμμα αποκατάστασης οκτώ εβδομάδων.

Το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονος διεθνής, ίσως ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης της ΑΕΚ τους τελευταίους δύο μήνες, θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό καιρό και δεν θα προλάβει να αγωνιστεί ξανά στην κανονική σεζόν που ολοκληρώνεται στις 14 Μαρτίου.

Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο τα Χριστούγεννα του 2019 με στόχο να προλάβει τα play off, όμως το πρώτο lockdown πήγε την αποθεραπεία του πολύ πίσω, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στα γήπεδα 11 μήνες μετά, τον Νοέμβριο του 2020.

Η καριέρα του Κώστα Γαλανόπουλου μέχρι σήμερα

Όσο για τον Κώστα Γαλανόπουλο, να αναφέρουμε ότι προέρχεται από την Ακαδημία του Κενταύρου Βριλησσίων. Στη συνέχεια πήγε στα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου του 2016 στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Πανιώνιο.

Και από το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, όντας εκ των βασικών παικτών της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα 2016 με 2017 είχε 27 εμφανίσεις και 3 γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ συνεχίζει μέχρι και τη σεζόν 2019-20 να είναι μέσα στις βασικές επιλογές για την ενδεκάδα.

Με τον Βόλο κληρώθηκε η ΑΕΚ

Τέλος, να αναφέρουμε πως η συνάντηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη ξεχωρίζει στην κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 9, 10, 11 Φεβρουαρίου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 2, 3 και 4 Μαρτίου. Αναλυτικά, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • ΠΑΟΚ με Λαμία,
  • Ολυμπιακός με Άρη,
  • ΑΕΚ με Βόλο και
  • ΠΑΣ Γιάννινα με Παναθηναϊκό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments