Αθλητισμός

Ουές Ολυμπιακός: Δεν ενδιαφέρονται μόνο οι «ερυθρόλευκοι» για τον παίκτη του ΟΦΗ

Ουές Ολυμπιακός: Δεν ενδιαφέρονται μόνο οι «ερυθρόλευκοι» για τον παίκτη του ΟΦΗ
Ουές Ολυμπιακός: Ο δεξιός μπακ των Κρητικών έχει στρέψει πολλά κεφάλια προς το μέρος του χάρη στις επιδόσεις του.

Ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές είναι ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει από τον ΟΦΗ. Έστω κι αν η κρητική ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ο ίδιος έχει βρεθεί στα ραντάρ του Ολυμπιακού από νωρίς μέσα στη χρονια. Όμως, δεν είναι μόνο η ομάδα του Πειραιά που δείχνει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ.

Σύμφωνα με το Sportime, ενδιαφέρονται τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα αναφέρει: «Με Λαλά και Ανδρούτσο να έρχεται και να στηρίζεται από όλον τον οργανισμό, δεν ξέρω αν έχει ατονήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ουές. Ότι υπήρχε, αδιαμφισβήτητο. Ότι υπάρχει, συζητήσιμο. Ότι εκτός Ολυμπιακού πάντως, το όνομα του οποίου στη συγκεκριμένη υπόθεση αποτέλεσε τον… μπαμπούλα για άλλους να σκεφτούν προσεγγίσεις, ο δεξιός μπακ του ΟΦΗ ενδιαφέρει – και ενδιαφέρει αρκετά – και τους δύο «Δικεφάλους», επίσης δεδομένο».

Ο Ολυμπιακός, όντως, ενισχύθηκε με τον Γάλλο δεξιό αμυντικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κινηθεί για τον Ουές. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός συνηθίζει να «χτυπάει» ό, τι καλό κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά. Ο Ουές έχει κάνει 19 συμμετοχές με τον ΟΦΗ φέτος στο πρωτάθλημα της Super League.

Μερικά λόγια για τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές

Ο νεαρός αμυντικός είναι γεννημένος στην Αθήνα στις 14 Ιουνίου 1998, με καταγωγή από την Συρία, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην ομάδα U18 της Μπρέντφορντ και στην U20 του Πλατανιά, απ’ όπου προβιβάσθηκε στην πρώτη ομάδα τον Φεβρουάριο του 2017. Έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας των Χανίων σε συνολικά 62 αγώνες και έχει πετύχει 2 γκολ. Επίσης, έχει χριστεί διεθνής με την U21 της χώρας μας, με την οποία μετρά 5 συμμετοχές.

Βαρύ το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για Φεβρουάριο – Μάρτιο

Ο Ιανουάριος ήταν βαρύς για τον Ολυμπιακό, όμως και ο Φεβρουάριος που ακολουθεί είναι το ίδιο δύσκολος. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με εξαιρετικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα, αλλά το πρόγραμμά τους μέχρι και τις 7 Μαρτίου περιλαμβάνει 9 ματς.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού:

  • 07/02 Ολυμπιακός – ΟΦΗ (21η αγ.)
  • 09-10-11/02 Ολυμπιακός – Άρης (Κύπελλο)
  • 14/02 ΠΑΟ – Ολυμπιακός (22η αγ.)
  • 18/02 Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν
  • 21/02 Ολυμπιακός – Άρης (23η αγ.)
  • 25/02 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός
  • 01/03 Βόλος – Ολυμπιακός (24η αγ.)
  • 02-03-04/03 Άρης – Ολυμπιακός (Κύπελλο)
  • 07/03 Ολυμπιακός – Λαμία (25η αγ.)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments