Lifestyle

Καίτη Κωνσταντίνου: Αυτοτρολάρεται για την ομοιότητα με τον Οικονομόπουλο

Καίτη Κωνσταντίνου: Αυτοτρολάρεται για την ομοιότητα με τον Οικονομόπουλο
Καίτη Κωνσταντίνου: «Είδαν αφίσα του Οικονομόπουλου και νόμιζαν ότι τραγουδάω εγώ» είπε η ηθοποιός.

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Κωνσταντίνου. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο της «Σωσώ» στα «Εγκλήματα», βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night show» το βράδυ της Πέμπτης (4/2) και μίλησε για τη ζωή της, τη  καριέρα της αλλά και για την ομοιότητά της με τον γνωστό τραγουδιστή, Νίκο Οικονομόπουλο.

Η ομοιότητα της ηθοποιού με τον τραγουδιστή έχει γίνει viral στο Διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν λοιπόν, ο Γρηγόρης σχολίασε χιουμοριστικά το πόσο μοιάζουν και το γεγονός ότι τους μπερδεύουν, η Καίτη Κωνσταντίνου είπε γελώντας: «Είδαν την αφίσα και είπαν “Α, τραγουδά η Καίτη”», ενώ σχολίασε και την αλλαγή στα μαλλιά του Νίκου Οικονομόπουλου – που «έσωσε» την κατάσταση – λέγοντας «Ευτυχώς βάφτηκε».

Η ηθοποιός, που τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στην σειρά της ΕΡΤ, «Η τούρτα της μαμάς» είπε στην εκπομπή ότι όποιος ερωτεύεται είναι σαν να παίρνει Όσκαρ και συμπλήρωσε ότι η ίδια δεν έχει πάρει πολλά από αυτή την άποψη: «Ένα έχω πάρει και το φυλάω. Μπορώ να μείνω όμως και μόνη μου. Δεν φοβάμαι τη μοναξιά, αλλά δεν είμαι ασκητής ή καλόγερος. Δεν αντέχω την αναγκαστική κλεισούρα και τη μάσκα. Δεν ανοίγω τηλεόραση παρά μόνο το βράδυ. Θα διαβάσω θα κάνω άλλα πράγματα. Δεν είμαι και φαν του διαδικτύου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στα «Εγκλήματα»,  τη σειρά που απογείωσε την καριέρα της και την έκανε ευρέως γνωστή. Όπως είπε δεν θα είχε αντίρρηση για ένα remake των «Εγκλημάτων». Ερωτώμενη αν ισχύει αυτό που έχει ειπωθεί ότι ο ρόλος της “Σωσώς” έπαιρνε στοιχεία και από την αληθινή προσωπικότητα της ηθοποιού, δεν επιβεβαίωσε κάτι. Ακόμη, είπε ότι με την «Τούρτα της Μαμάς» κάνει τηλεόραση έτσι όπως τη θέλει με σπουδαίους συνεργάτες. «Ο Κώστας Κόκλας έχει γίνει πλέον ο νόμιμος σύζυγός μου» είπε η κ. Κωνσταντίνου για το τηλεοπτικό ταίρι της και στα «Εγκλήματα» και στην «Τούρτα της Μαμάς».

Δείτε όσα είπε παρακάτω:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments