Αθλητισμός

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-3

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 2-3
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: Με γκολ των Βέλεθ, Καρλίτος και Σανκαρέ ο Παναθηναϊκός απέδρασε από την έδρα του Ατρόμητου για την 21η αγωνιστική.

Μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 3-2 του Ατρόμητου, στο περιθώριο της 21ης αγωνιστικής της Super League. Χάρη στα τέρματα που σημείωσαν τα νέα τους αποκτήματα κράτησαν τη θέση τους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και κοιτούν πλέον το επόμενο ματς.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε γκολ στην πρώτη ευκαιρία του στο ματς.

Μόλις στο 10’ από καλοτραβηγμένο φάουλ του Χατζηγιοβάνη στο δεύτερο δοκάρι, ο Βέλεθ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη κι έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Μετά το γκολ ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στον αντίπαλό του και λεπτό με το λεπτό ο Ατρόμητος άρχισε να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να γίνεται πιο απειλητικός. Στο 30’ ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού αντέδρασε στην εξαιρετική σέντρα-σουτ του Νάτσου από τα αριστερά, διώχνοντας με την τελευταία στιγμή, ενώ στο 31ο λεπτό τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο Σένκεφελντ μετά από εναέρια σύγκρουση με τον Σάλομον κι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35’. Λίγο αργότερα, από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ, ο Γούτας νίκησε στον αέρα τον Αλεξανδρόπουλο και με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Ατρόμητο, βάζοντας τέλος στο σερί απαραβίαστης εστίας του Διούδη (έμεινε στα 767 λεπτά, 7η επίδοση όλων των εποχών).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός πήρε ξανά προβάδισμα.

Στο 48’ μετά από βαθιά μπαλιά του Βέλεθ, ο Γιαννιώτης αν και φάνηκε να ελέγχει την πορεία της μπάλας γλίστρησε, έπεσε και την έχασε, με τον Καρλίτος να μπαίνει στη φάση και να σκοράρει με προβολή, κάνοντας το 2-1 για τους «πράσινους». Στο 55’ από λάθος των «πράσινων» στη μεσαία γραμμή, ο Γκάλο έβγαλε πολύ ωραία μπαλιά προς τον αμαρκάριστο Αγκάγιεφ, που με καρφωτή κεφαλιά σημάδεψε σωστά στη γωνία του Διούδη, κάνοντας το 2-2.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα οι «πράσινοι» άρχισαν να ανεβάζουν «στροφές» και λίγο πρίντη λήξη ο Ενγκμπακοτό «τσίμπησε» πολύ ωραία τη μπάλα από τα δεξιά, μετά από «γέμισμα» του Διούδη, έκανε ωραίο χαμηλό γύρισμα κι ο αφύλακτος Σανκαρέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το τελικό 3-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σ. Παντελίδης): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Γούτας, Γκαλβάο, Τομάσεβιτς (22’ λ. τρ. Νάτσος), Σόλομον, Χαρίσης, Γκάλο (70’ Ούμπιδες), Μουνίθ (80’ Γιακουμάκης), Αγκάγιεφ (70’ Στρούγγης), Κωτσόπουλος (69’ Εντομβονγί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λ. Μπόλονι): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (35’ λ.τρ. Νιάς), Βέλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (60’ Σανκαρέ), Χατζηγιοβάνης (76’ Ιωαννίδης), Καμπετσής (61’ Ενγκμπακοτό), Καρλίτος (75’ Μακέντα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments