Αθλητισμός

Καγκάβα ΠΑΟΚ: Το κίνητρο του Ιάπωνα

Καγκάβα ΠΑΟΚ: Το κίνητρο του Ιάπωνα
Καγκάβα ΠΑΟΚ: Φαίνεται πως κάτι θέλει να αποδείξει ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου ο Ιάπωνας Σίντζι Καγκάβα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έφτασε στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας και ακολούθως πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Είναι γεγονός πως η απόκτηση του Ιάπωνα ποδοσφαιριστή από τον «Δικέφαλο του Βορρά» έχει κάνει τα ΜΜΕ της χώρας του να ασχολούνται καθημερινά με την ελληνική ομάδα: Από τα σκορ των αγώνων μέχρι και την κλήρωση με τη Λαμία.

Μάλιστα, στο ματς με την ΑΕΛ, στο 63ο λεπτό ο Πάμπλο Γκαρσία πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Σίντζι Καγκάβα, με τον Ιάπωνα να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, επιστρέφοντας σε επίσημο ματς μετά από την 16η Αυγούστου και τον αγώνα της Σαραγόσα με την Έλτσε για τα πλέι οφ ανόδου της LaLiga 2.

Ο Καγκάβα δοκίμασε ένα σουτ στο 81ο λεπτό, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Νάγκι, με τον Ιάπωνα να έχει πολλές επαφές με τη μπάλα, προσπαθώντας να «μπει» με τη μία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καγκάβα πλησίασε και στο πρώτο του γκολ μα ο Νάγκι τον νίκησε στο τετ-α-τετ, όπως έκανε δευτερόλεπτα αργότερα και στην προσπάθεια του Κούτσια από κοντά.

Και το ότι ασχολείται ο ξένος Τύπος και ειδικότερα, τα μέσα ενημέρωσης στη μακρινή Ιαπωνία είναι πολύ λογικό, αφού οι «ασπρόμαυροι» έφεραν στη Θεσσαλονίκη έναν παγκόσμιο σταρ που είναι ίσως ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής στην ιστορία της χώρας του μαζί με τους Νακάτα και Χόντα.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Σίντζι Καγκάβα στα 31 του δείχνει να έχει κίνητρο και αυτό δεν είναι άλλο από την επιστροφή του στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, αφού θέλει να αποδείξει πως δεν έχει τελειώσει ποδοσφαιρικά.

Έξι μήνες λοιπόν, χωρίς ομάδα και ποδόσφαιρο ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο και να ξανακινήσει την πλούσια καριέρα του. Εύλογα ο Σίντζι Καγκάβα, στάθηκε στην ανάγκη και την ανυπομονησία της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.

Η πρώτη του ανάρτηση εξάλλου, στη γνωστή σελίδα «4-3-3» με φωτογραφίες από τα αποδυτήρια του νέου του γηπέδου στην Τούμπα, αναφέρει το εξής: «Γεια σας. Μόλις υπέγραψα το συμβόλαιο μου. Τώρα είμαι ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Οπότε αυτά είναι τα νέα μου αποδυτήρια. Ανυπομονώ να παίξω στο γήπεδο, θα σας δω σύντομα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments