Αθλητισμός

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1

Βόλος – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Βόλος - Αστέρας Τρίπολης: Με γκολ του Φερνάντεθ ο Αστέρας απέδρασε από τον Βόλο και κοιτά Ευρώπη.

Με ένα σπουδαίο “διπλό” φεύγει από τον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος χάρη στο γκολ του Φερνάντεθ στο 28′ νίκησε 1-0 την ομώνυμη ομάδα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και έκλεισε θέση για τα play off της Super League. Πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρίσκεται στο +11 από τον έβδομο Ατρόμητο και μόνο αν κάτι πάει πολύ στραβά θα μείνει εκτός εξάδας.

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις ορέξεις τους ήδη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 2ο λεπτό απείλησαν με σουτ του Φερνάντεθ και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 28′, με κεφαλιά του ίδιου παίκτη, μετά από σέντρα του Άλβαρες. Ο Άνχελ Λόπεθ προσπάθησε να αλλάξει την κακή εικόνα της ομάδας του με δύο αλλαγές πριν τελειώσει το ημίχρονο και είδε τον Δουβίκα να πλησιάζει την ισοφάριση στο 41΄, όταν ο νεαρός φορ ξεμαρκαρίστηκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή, αλλά αστόχησε στην τελική προσπάθεια. Έτσι, πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-0.

Το β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μπαράλες να χάνει μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, καθώς αστόχησε σε τετ-α-τετ. Οι Αρκάδες δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-0 και προς το τέλος έδωσαν χώρους στον Βόλο, που όμως δεν μπόρεσε να τους αξιοποιήσει και να γίνει απειλητικός. Λίγο πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι (στο 83′) πέτυχαν γκολ με τον Λεό Τιλίκα, το οποίο ακυρώθηκε για οφσάιντ του Φερνάντεθ στο ξεκίνημα της φάσης, αλλά στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη. Μια νίκη που τους δίνει την πολυπόθητη θέση στα play off μέσω των οποίων θα ψάξουν μία θέση στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις:

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Σάντσες, Φεράρι, Γκρίλο (38΄ Μίλοκ), Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης (86΄ Κολόμπο), Μαρτίνες (75΄ Κρητικός), Δουβίκας, Μπαρτόλο, Νίνης (39΄ Περέα)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρσία (90΄+ Κώτσιρας), Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (67΄ Ιγκλέσιας), Φερνάντεθ (90΄ Πασαλίδης), Σίτο (68΄ Λεό Τιλίκα), Ρέτζις (80΄ Ριέρα), Μπαράλες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments