Ελλάδα

Ανατροπή: 19 πλέον οι γυναίκες θύματα του σκηνοθέτη αυνανιστή

Ανατροπή: 19 πλέον οι γυναίκες θύματα του σκηνοθέτη αυνανιστή
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες κατά γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες και αυτή τη στιγμή είμαστε 14 που έχουμε καταγγείλει το ίδιο πρόσωπο», δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ η Τζένη Μπότση, αναφερόμενη σε γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη τον οποίο κατήγγειλε για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα». Σύμφωνα με την ίδια, σε όλες καταγγελίες των γυναικών «αλλάζει λίγο η περιγραφή» καθώς «δεν ήταν πάντα στο ίδιο μέρος», και αφορούν μια περίοδο από το 1992 έως το 2005.

Και φαίνεται πως οι καταγγελίες εις βάρους του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού δεν έχουν τέλος καθώς μετά τις καταγγελίες της Τζένης Μπότση και της Αγγελικής Λάμπρη, σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog, άνοιξαν τα στόματα καθώς έπεσαν κι άλλες κυρίες θύματα του εν λόγω άνδρα.

Σειρά έχει η Κορίνα Οικονομάκη που αποκάλυψε με ποστ της ότι πέρασε και εκείνη τα ίδια. Αυτό σημαίνει πως οι καταγγελίες πλέον δεν είναι 14 όπως είχε αναφέρει η Τζένη Μπότση πριν από μερικές ημέρες και έχουν φτάσει στις 19 ενώ δεν φαίνεται πως θα σταματήσουν εκεί. «Και εγώ είμαι θύμα αυτού του ανθρώπου, ακριβώς όπως το περιγράφεις εσύ», έγραψε η Κορίνα Οικονομάκη.

Η περιγραφή της Τζένης Μπότση για ό,τι συνέβη

«Πότε συνέβη: Το 1994 μόλις είχα τελειώσει τη Δραματική Σχολή και είχε έρθει για να δει τις πτυχιακές μας εξετάσεις», σημείωσε η γνωστή ηθοποιός. «Μετά από κάποιους μήνες, επικοινώνησε μαζί μου και με κάλεσε να πάω σε ένα θέατρο για να με δει για κάποιο έργο. Ήταν ο Εραστής του Πίντερ. Ένα έργο για δύο άτομα και με ήθελε για τον ρόλο της γυναίκας. Μόλις είχα τελειώσει τη Σχολή, ένας λαμπερός πρωταγωνιστής, η χαρά μου ήταν μεγάλη», εξήγησε στη συνέχεια.

Το πρώτο ραντεβού έγινε σε κεντρικό θέατρο. «Μου είπε ότι βλέπει εδώ ότι γίνονται δουλειές γιατί φτιάχνεται το σκηνικό και πρέπει να πάμε στο γραφείο. Πήγαμε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Δεν ξέρω τι ήταν εκεί. Εκεί έγινε η ακρόαση. Μου είπε να ξεχάσω το κείμενο και πως θα υπαγορεύει εκείνος τι θα λέω. Κάποια στιγμή άρχισε τη βωμολοχία, είπα ότι δεν μπορώ να του τα πω αυτά τα λόγια».

Και συμπλήρωσε: «Μου είπε ότι το καταλαβαίνει αλλά θα υπάρξει διασκευή του έργου, οπότε ίσως να φύγω και να το σκεφτώ και να ξαναπάω μία επόμενη φορά για να συνεχίσουμε. Όντως έφυγα, το σκέφτηκα πολύ, αποφάσισα να το παλέψω, και ξαναπήγα πάλι στο ίδιο μέρος μου, ζητήθηκε να φοράω και φούστα που δεν φορούσα την πρώτη φορά. Κάποια στιγμή με έβαλε να χορέψω και με γύρισε προς τον τοίχο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments