Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το διαγωνισμό 5Ε/2020

ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το διαγωνισμό 5Ε/2020
ΑΣΕΠ προκηρύξεις: Τελειώνει ο χρόνος για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ, 5Ε/2020.Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00.

Τελειώνει ο χρόνος για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ, 5Ε/2020. Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι και την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 14:00. Μέσω της προκήρυξης θα προσληφθούν 12 μόνιμοι υπάλληλοι σε δύο φορείς του Δημοσίου.

Οι προσλήψεις αφορούν:

 • στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ)
 • στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ)

Αναλυτικά τα βασικά στοιχεία που αφορούν την προκήρυξη:

 • Γνωστικό Αντικείμενο/Εξειδίκευση/Κλάδος
 • Διαχείριση ποιότητας
 • Αξιολόγηση, πιστοποίηση και διοικητική υποστήριξη συστημάτων διαχείρισης ποιότητας
 • Εσωτερική κλινική αξιολόγηση
 • Αξιολόγηση τεχνικών φακέλων ιατροτεχνολογικών προϊόντων
 • Διοίκηση επιχειρήσεων
 • Εθνικοί Λογαριασμοί
 • Στατιστικές πληθυσμού και ανάλυση δεδομένων
 • Στατιστική μεθοδολογία
 • Πληροφορική

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην προκήρυξη και στην συμπλήρωση της αίτησης. Υπενθυμίζεται ότι, ο διαγωνισμός ζητά από τους υποψηφίους και συνεκτιμώμενα προσόντα κάτι που δεν εμφανίζεται συχνά σε προκηρύξεις.

Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη 5Ε/2020, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η Εγγραφή στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., στη διαδρομή: «Πολίτες > Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες» Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Α.Σ.Ε.Π., δεν απαιτείται επανεγγραφή.

Επιπλέον, είναι σημαντικό οι ενδιαφερόμενοι – υποψήφιοι να εκδώσουν το παράβολο των 3,00 ευρώ, το οποίο προμηθεύεται ο υποψήφιος ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας ¨ Φορέας Δημοσίου ¨ Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www. gsis.gr).

Προς διευκόλυνση των υποψηφίων έχει δημιουργηθεί στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) σχετικός σύνδεσμος (βλ. λογότυπο με την ονομασία «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ») ο οποίος οδηγεί στον ανωτέρω διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό παραβόλου στο κατάλληλο πεδίο της αίτησης και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παράβολου μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, άλλως η αίτηση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments