Lifestyle

Τζένη Mπαλατσινού: Παντρεύτηκε ο αγαπημένος της ξάδερφος

Τζένη Mπαλατσινού: Παντρεύτηκε ο αγαπημένος της ξάδερφος
Τζένη Mπαλατσινού: Η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια λεπτομέρεια από το γάμο ενός πολύ αγαπημένου της προσώπου.

Παντρεύτηκε ο ξάδελφος της Τζένης Μπαλατσινού τη Δευτέρα και εκείνη ανέβασε φωτογραφία με τις βέρες του νιόπαντρου ζευγαριού. Η Τζένη του ευχήθηκε και μέσω Instagram. Ο Γιώργος Μπαλατσινός είναι γνωστός μαέστρος ο οποίος κάνει καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

Έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες και μάλιστα έχει διευθύνει στο Φεστιβάλ Αθηνών τη “Νόρμα” στην Εθνική Λυρική Σκηνή το 2019, αλλά και στην Αίθουσα Συναυλιών Σταύρος Νιάρχος (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2018-19), στο Μέγαρο Μουσικής (Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, 2017-20), αλλά και στο εξωτερικό όπως στην αίθουσα της Φιλαρμονικής του Βερολίνου (Berliner Symphoniker, 2016), Αίθουσα Φίλων Μουσικής Βιέννης, στο Konzerthaus Wien!

Ο εξάδελφος της Τζένης, είναι γνωστός μαέστρος ο ο οποίος κάνει καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Έχει κάνει σημαντικές συνεργασίες και μάλιστα έχει  διευθύνει στο Φεστιβάλ Αθηνών  τη “Νόρμα” στην Εθνική Λυρική Σκηνή το 2019, αλλά και στην Αίθουσα Συναυλιών Σταύρος Νιάρχος (Εθνική Λυρική Σκηνή, 2018-19),στο  Μέγαρο Μουσικής (Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, 2017-20), αλλά και στο εξωτερικό όπως στην αίθουσα της Φιλαρμονικής του Βερολίνου (Berliner Symphoniker, 2016), Αίθουσα Φίλων Μουσικής Βιέννης, στο Konzerthaus Wien!

Ποιος είναι ο  Γιώργος Μπαλατσινός

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments