Video

Ήλιος επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 09/02 – Ο Δήμος νιώθει πως χάνει την κόρη του

Ήλιος επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 09/02 – Ο Δήμος νιώθει πως χάνει την κόρη του
Ήλιος επεισόδιο 97: Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο.

Η Αλίκη συνειδητοποιώντας πως ο άνθρωπος που έχει την Εύα είναι ο ίδιος που επιχείρησε να την βιάσει, καταλαβαίνει πως η κόρη της βρίσκεται σε κίνδυνο και δεν είναι δική της επιλογή το να φύγει. Η Εύα περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου, ο οποίος της λέει ανοιχτά πλέον ποιες είναι οι προθέσεις του.

Ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους, ενώ ταυτόχρονα, προσπαθεί να αποδείξει πως ο Γιάννης ευθύνεται για τον θάνατο της Αντιγόνης. Ο Δήμος νιώθει πως χάνει την κόρη του, αφού με δική της απαίτηση… αναγκάζεται να την στείλει να μείνει μόνιμα στην Κομοτηνή. Η Λήδα ανησυχεί για την υγεία του πατέρα της…

Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο, γνωρίζοντας πως ο πραγματικός του στόχος είναι η ίδια. Ταυτόχρονα, η Εύα παίζει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθειά της να το σκάσει.

Η υπόθεση του «Ήλιου»

Είναι δραματική σειρά με καθημερινούς ανθρώπους, στην οποία σε πρώτο πλάνο είναι η αγάπη, οι σχέσεις, τα μυστικά που έχουν κρατηθεί στη λήθη και έρχονται ξανά στο προσκήνιο με δραματικά και κωμικά στοιχεία, όπως ακριβώς συμβαίνει και στη ζωή. Η κεντρική ιστορία βασίζεται στη ζωή μιας κοπέλας η οποία έπειτα από χρόνια επιστρέφει, μαζί με τον γιο της ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην επαρχιακή πόλη που μεγάλωσε και προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν κοντά.

Σε αυτή της την προσπάθεια, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με την αποκάλυψη ενός ένοχου μυστικού. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς τροπή, γιατί νέες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν και να αποκαλύπτονται γεγονότα. Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια, έρχεται στο φως και όλο αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή των ηρώων.

Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας έρωτας γεννιέται, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια απουσίας, πόνος, μία ερωτική απογοήτευση και η χαρά του έρωτα. Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα που δημιουργούνται τώρα και ιούς συνδέουν για πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments