Lifestyle

Σοφία Παυλίδου: Η γυμνή φωτογραφία της που συζητήθηκε πολύ

Σοφία Παυλίδου: Η γυμνή φωτογραφία της που συζητήθηκε πολύ
Σοφία Παυλίδου Instagram: Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε ως μια σύγχρονη «Αφροδίτη στο... διάστημα».

«Αφροδίτη στο διάστημα» είναι ο τίτλος που επέλεξε να δώσει η γοητευτική Σοφία Παυλίδου στη φωτογραφία που πόζαρε η ίδια σαν σύγχρονη θεά και την οποία ανέβασε πριν λίγο καιρό.

Η Ελληνίδα ηθοποιός διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα και καλοσχηματισμένα σώματα της εγχώριας σόουμπιζ, με την ίδια να αισθάνεται πολύ άνετα με το σώμα της. Αρκετές είναι μάλιστα, οι φωτογραφίες της με μαγιό από το καλοκαίρι, την ίσως πιο αγαπημένη εποχή των επωνύμων αφού δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Άλλωστε, η Σοφία Παυλίδου είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της. Και αυτή τη φορά η εντυπωσιακή ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στην οποία ξάφνιασε τους ακολούθους της στο Instagram. Η Σοφία Παυλίδου λοιπόν, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό, topless, σαν άλλη θεά Αφροδίτη, καλύπτοντας το στήθος της με τα μαλλιά της.

Μάλιστα, η φωτογραφία αυτή ξετρέλανε τους ακολούθους της και σε πολύ λίγη ώρα συγκέντρωσε αρκετά likes και σχόλια, με τους followers της να εκτιμούν την αισθητική της φωτογραφίας που δημοσίευσε. «Αφροδίτη στο διάστημα. Η παραπάνω φωτογραφία είναι κλικ του μοναδικού Γιώργου Κασσαπίδη», έγραψε ως σχόλιο το πλάι της πολύ πετυχημένης φωτογραφίας της.

«Με αφορμή ένα άρθρο που διάβασα πως υπάρχει πιθανότητα ζωής στον πλανήτη Αφροδίτη, εμπνεύστηκα ώστε να δώσω αυτόν τον τίτλο στη φωτογραφία. Μήπως να αρχίσουμε τα ταξίδια σε άλλους πλανήτες αφού στη γη δυσκόλεψαν; Ωραία θα ήταν… Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο»,

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram όπου ποζάρει topless με τα μαλλιά της να καλύπτουν τα απολύτως απαραίτητα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments