Lifestyle

Όταν η Χριστίνα Μουστάκα μας έδειξε το στήθος της

Όταν η Χριστίνα Μουστάκα μας έδειξε το στήθος της
Όταν η Χριστίνα Μουστάκα μας έδειξε το στήθος της

Η Χριστίνα Μουστάκα, η μελαχρινή καλλονή με το πληθωρικό στήθος και τα σαρκώδη χείλη, που έγινε γνωστή ως το «κορίτσι των Ράδιο Αρβύλα», αναστάτωνε σε κάθε εμφάνισή της το ανδρικό κοινό και προκαλούσε τη ζήλια των γυναικών.

Οι χυμώδεις καμπύλες της και το αισθησιακό, λάγνο βλέμμα της μαγνήτιζε τους άνδρες, που δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω της και ιδιαίτερα από μια «ευαίσθητη» περιοχή που είχε και τον απόλυτο θαυμασμό τους.

Το στήθος της, που φάνταζε εκρηκτικό και η ίδια το επιδείκνυε με κάθε ευκαιρία και αφορμή! Άλλωστε όπως η ίδια η Χριστινα έχει δηλώσει το στήθος της είναι και το πιο σέξι σημείο της και νιώθει ωραία με αυτό και φροντίζει να το δείχνει με στενά μπλουζάκια και ντεκολτέ.

Τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Μουστάκα

Η Χριστίνα Μουστάκα τα τελευταία χρόνια απουσιάζει από τον χώρο της παρουσίασης ρίχνοντας βάρος στα επιχειρηματικά της σχέδια και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Πριν από λίγο καιρό αποκάλυψε ότι έγινε μανούλα! Το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που μας δείχνει το καροτσάκι του μωρού της, χρησιμοποιώντας ως λεζάντα ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Ρόμπι Γουίλιαμς «Me and my monkey».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments