Αθλητισμός

Φερνάντο Αλόνσο: Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο – Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες

Φερνάντο Αλόνσο: Τον παρέσυρε αυτοκίνητο ενώ έκανε ποδήλατο – Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες
Φερνάντο Αλόνσο: Ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1 τραυματίστηκε αφού τον παρέσυρε αυτοκίνητο.

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Φερνάντο Αλόνσο μετά από ατύχημα που είχε στο Λουγκάνο της Ελβετίας. Ο δύο φορές πρωταθλητής της Formula 1, ο οποίος θα επιστρέψει στα Grand Prix φέτος με την ομάδα της Alpine F1 Team (πρώην Renault), χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε προπόνηση με το ποδήλατο του, κοντά στην ελβετική πόλη.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έφτασαν αμέσως και μετέφεραν τον γνωστό Ισπανό οδηγό στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις πρώτες εξετάσεις.

«Η ομάδα της Alpine επιβεβαιώνει ότι ο Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ προπονούταν με ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει συνείδηση κι αισθάνεται καλά, ενώ περιμένει περαιτέρω εξετάσεις, που θα πραγματοποιηθούν το πρωί», ανέφερε η ανακοίνωση της Alpine Renault. «Η ομάδα της Alpine F1 δεν θα δημοσιεύσει περαιτέρω δηλώσεις απόψε, οι όποιες ενημερώσεις θα δοθούν αύριο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αυτή την ώρα ο Φερνάντο Αλόνσο παραμένει στο νοσοκομείο, μερικές ώρες μετά το ατύχημα που είχε. Το BBC έδωσε την πρώτη πληροφορία γύρω από τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Συγκεκριμένα, ο αρχισυντάκτης του BBC για τα θέματα που αφορούν στη Formula 1, Άντριου Μπένσον, αναφέρει πως σύμφωνα με πηγές στο κοντινό περιβάλλον του Φερνάντο Αλόνσο, ο 39χρονος πιλότος έχει υποστεί κάταγμα στο σαγόνι. Επισημαίνει μάλιστα πως τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Βέρνης, όπου υπάρχει μονάδα που εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους τραυματισμούς.

Μία είδηση, που εφόσον επιβεβαιωθεί, θα σημάνει την απουσία του από την δράση για αρκετούς μήνες. Να σημειώσουμε ότι η σεζόν ξεκινά στις 28 Μαρτίου με το Grand Prix του Μπαχρέιν.

Μερικά λόγια για τον Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο (πλήρες ονοματεπώνυμο Φερνάντο Αλόνσο Ντίαθ) είναι γεννημένος στο Οβιέδο της Ισπανίας στις 29 Ιουλίου του 1981. Είναι γνωστός οδηγός αγώνων. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει 2 παγκόσμιους τίτλους στη Formula 1 με την ομάδα της Renault, στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2003-2006 και 2008-2009. Από το 2010, μέχρι και και το 2014, αγωνιζόταν με τη Ferrari. Το 2015 υπέγραψε με τη McLaren, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments