Διεθνή

Britney Spears: Ο πατέρας της χάνει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της

Britney Spears: Ο πατέρας της χάνει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της
Britney Spears: Ο πατέρας της χάνει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου.

Μαίνεται ακόμη η διαστική διαμάχη μεταξύ της Britney Spears και του πατέρα της Jamie. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια φαίνεται πως είχε την πρώτη της νίκη στο συγκεκριμένο ζήτημα, καθώς την Πέμπτη, η δικαστής Brenda Penny που έχει αναλάβει την υπόθεση, αποφάσισε ότι ο Jamie Spears θα μοιράζεται πλέον την κηδεμονία της κόρης του, ενώ αρνήθηκε την ένσταση του James να επιτρέψει στο Bessemer Trust να αναλάβει ως τρίτο εξωτερικό μέλος της επιτροπείας της κόρης του.

Τον Νοέμβριο του 2020 η Britney Spears είχε προσπαθήσει να απομακρύνει νομικά τον πατέρα της από τον έλεγχο της περιουσίας της και να τον αντικαταστήσει με έναν εξωτερικό φορέα, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα Bessemer Trust, καθώς όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Samuel D. Ingham III, φοβόταν τον πατέρα της.

Η Britney έχει χάσει τον έλεγχο των οικονομικών της και της καριέρα της πριν από 13 χρόνια και ο Jamie Spears ελέγχει την ζωή της από τότε, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η Britney Spears ελέγχεται πλήρως και μάλιστα ότι βρίσκεται φυλακισμένη στο ίδιο της το σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες που τις δίνουν.

Αν και η συγκεκριμένη απόφαση δεν δίνει τον πλήρη έλεγχο της περιουσίας της ξανά στην Britney αποτελεί την πρώτη θετική είδηση που είχαν εδώ και καιρό οι fans της. Πριν ξεκινήσει η δίκη, η Britney Spears είχε απειλήσει ότι θα σταματήσει να κάνει εμφανίσεις και συναυλίες, αν ο πατέρας της συνεχίσει να αποφασίζει για την ίδια. 

Το ιστορικό της υπόθεσης

Το 2007, η Σπίαρς είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για την συμπεριφορά της. To Φεβρουάριο του 2007, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τελείως ξυρισμένο κεφάλι, καθώς όπως η ίδια είπε αργότερα,θέλησε να πετάξει από πάνω της την εικόνα του Sex Symbol που κάποιοι άλλοι της φόρτωσαν. Επίσης εντοπίστηκε από τους δημοσιογράφους να χτυπάει με μια ομπρέλα ξένα αυτοκίνητα έξω από το σπίτι του πρώην συζύγου της. Αφού είχε ξυρίσει το κεφάλι της μετά από 2 μέρες μπήκε μόνη της σε κλινική αποτοξίνωσης για τον εθισμό της στο αλκοόλ.

Αποκορύφωμα τροφής για σχόλια, αποτελεί η εμφάνισή της στα Video Music Awards όπου χόρεψε και τραγούδησε το νέο της hit Gimme More εμφανώς νευρική και αγχωμένη. Στη συνέχεια βγαίνουν στο προσκήνιο φωτογραφίες από την βραδιά που αποδεικνύουν πως είχε σπάσει το τακούνι της και είχε άγχος μην πέσει. Το 2008 άρχισε στραβά για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς αφού στις 3 Ιανουαρίου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε κλινική του Λος Αντζελες. Έκτοτε επανήρθε στη φυσιολογική ζωή και μέχρι σήμερα,ο πατέρας της είναι conservator της από τον Ιανουάριο του 2008.

Στις 4 Ιανουαρίου 2019, η Britney Spears ανακοίνωσε ότι το Britney:Domination ακυρώνεται αφού ο πατέρας της είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η εταιρεία της ανακοίνωσε επίσης ότι η Britney θα έκανε ένα διάλειμμα διαρκείας, θέτοντας όλες τις δραστηριότητες και δεσμεύσεις της σε αναβολή, ώστε να μπορεί να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Εάν πραγματοποιούνταν το σόου η Britney θα έπαιρνε για κάθε παράσταση 507.000 δολάρια. Τον Μάρτιο του ίδιου έτους η Britney Spears εισήχθη με την θέληση της σε ψυχιατρική κλινική, για έναν μήνα, για να διαχειριστεί το άγχος που της προκάλεσε το πρόβλημα υγείας του πατέρα της.

Ωστόσο μια ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο Britney’s Gram ανέφερε ότι ο πατέρας της χαίρει άκρας υγείας και ότι η Britney Spears εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική με την βία από τον πατέρα της γιατί ήθελε να σταματήσει την φαρμακευτική αγωγή που της χορηγούσαν από το 2007. Μετά που επιβεβαιώθηκαν οι αναφορές ξεκίνησε το κίνημα #freebritney στα social media απαιτώντας την ελευθερία της από τα “δεσμά” του πατέρα της και επιστροφή της περιουσίας της. Η εταιρεία της δεν το δέχτηκε και ξεκίνησε να απενεργοποιεί λογαριασμούς στο Instagram οι οποίοι περιλάμβαναν το hashtag #freebritney.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments