Lifestyle

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της είναι ίδιος εκείνη

Μαντώ Γαστεράτου: Ο γιος της είναι ίδιος εκείνη
Μαντώ Γαστεράτου: Σε νέα βελτιωμένη έκδοση το παλικάρι εκεί πίσω…», έγραψε η παρουσιάστρια.

Μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό δημοσίευσε η Μαντώ Γαστεράτου για να αποδείξει στους ακολούθους της ότι ο γιος της ήταν ίδιος με εκείνη. Όπως έγραψε η ίδια, στη φωτογραφία είναι 14 μηνών, όσο ακριβώς είναι και ο μικρός Γιώργος και η ομοιότητά τους είναι απίστευτη. «Σε αυτή την φωτογραφία, είχα ακριβώς την ηλικία του Γιώργαρου… 14 μηνών. Σε νέα βελτιωμένη έκδοση το παλικάρι εκεί πίσω…», έγραψε η παρουσιάστρια.

Η πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της ήταν αυτή

Η Μαντώ και ο σύζυγός της Νίκος Ισηγόνης, ενάμισι χρόνο μετά τον γάμο τους απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον πιο όμορφο τρόπο. Η πρώτη της ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά τη γέννηση του γιου της. Η ευτυχισμένη μανούλα κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωράκι της, το οποίο κρατά γλυκά το δάκτυλο της μαμάς του και εκείνη του δίνει ένα τρυφερό φιλί! «Ήρθες… 6.1.2020. Αστέρι μου φωτεινό», έγραψε η νέα μανούλα στην λεζάντα του τρυφερού στιγμιότυπου.

Η φωτογραφία

Η παρουσιάστρια έγινε για πρώτη φορά μαμά, καθώς έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαντώ Γαστεράτου γέννησε με καισαρική και το μωρό ζυγίζει 4 κιλά. Φυσικά στο πλευρό της βρίσκονται αγαπημένα της πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι, ενώ ο μικρούλης πρόκειται να πάρει το όνομα Γιώργος.

Επίσης η μανούλα -πλέον- λίγο πριν γεννήσει ανέβασε βίντεο στο youtube και μίλησε για τον ερχομό του μωρού της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments