Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης Ατρόμητος: 2-1

Απόλλων Σμύρνης Ατρόμητος: 2-1
Απόλλων Σμύρνης Ατρόμητος: Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημά του.

Με 2-1 έληξε το ματς για Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καμάρας» στην αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική της Super League. Τόμας Μπεντινέλι (42ο λεπτό) και Αμπιόλα Ντάουντα (67ο λεπτό) τα γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που έφτασε στη δεύτερη νίκη της στη Ριζούπολη απέναντι στους άστοχους Περιστεριώτες που απλά μείωσαν στο φινάλε με τον Θεοφάνη – Μάριο Μαυρομάτη. Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημά του.

Το σουτ του Ίσραελ Κολ (7ο λεπτό) βρήκε σε ετοιμότητα τον Χρήστο Μανδά, με τον τερματοφύλακα του Ατρόμητου να έχει απάντηση και στη σέντρα-σουτ του Δήμου Μπαξεβανίδη (11ο λεπτό). Στην απέναντι εστία, ο Αμίρ Αγκάγιεφ (8ο λεπτό) αστόχησε από πλεονεκτική θέση ενώ ο Χάρης Χαρίσης (18ο λεπτό) σημάδεψε πολύ ψηλά σε προσπάθειά του εκτός περιοχής. Χρειάστηκε να φτάσουμε τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους για την επόμενη καλή στιγμή που ήταν και το γκολ για τον Απόλλωνα: εξαιρετική συνεργασία πέντε παικτών των γηπεδούχων, με τον Τόμας Μπεντινέλι να πλασάρει τον Μανδά για το 1-0.

Οι Περιστεριώτες πίεσαν για την ισοφάριση στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και δεν τα παράτησαν. Ο Νταβίνο Βέρχουλστ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Χουάν Μουνίθ στο 88ο λεπτό μα ο Βέλγος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 90’ στην προσπάθεια του νεοεισελθόντα Μαυρομάτη, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Ο Απόλλων Σμύρνης έφτασε στο πρώτο του «τρίποντο» έπειτα από τέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες (τρεις σερί ήττες και μια ισοπαλία), σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, υποχρεώνοντας παράλληλα τον Ατρόμητο στη δεύτερη διαδοχική ήττα του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς, Φατιόν (70ο λεπτό Κιτόκο), Σλίβκα, Κολ (88ο λεπτό Κάλισιρ), Ιωαννίδης (34ο λεπτό Ντάουντα), Μπεντινέλι (70ο λεπτό Φερνάντεζ), Τσιλούλης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Νάτσος (86ο λεπτό Μαυρομάτης), Γούτας, Στρούγγης, Χαρίσης (85ο λεπτό Μάτιτς), Σάλομον, Χριστοδουλόπουλος (74ο λεπτό Ραμπέγιο), Κωτσόπουλος (74ο λεπτό Εντομβονγί), Μουνίθ, Αγκάγιεφ (59ο λεπτό Μανούσος).

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Super League:

Ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος φιλοδοξεί να κάνει ο Ολυμπιακός, καθώς φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

  • 17:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης-Λαμία (ολοκληρώθηκε)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (ολοκληρώθηκε)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

  • 15:00 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης-Παναιτωλικός
  • 17:15 Στάδιο Αλκαζάρ, ΑΕΛ-ΑΕΚ
  • 17:15 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ-ΝΠΣ Βόλος
  • 19:30 «Απόστολος Νικολαΐδης», Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments