Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Nίκη της Λέστερ με 3 γκολ σε 5 λεπτά

Λίβερπουλ: Nίκη της Λέστερ με 3 γκολ σε 5 λεπτά
Λίβερπουλ: Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να προηγήθηκε στο 67ο λεπτό αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν.

Με 3-1 έληξε το ματς μεταξύ Λίβερπουλ και Λέστερ αφού σε αγώνα για την 24η ημέρα η πρώτη ηττήθηκε με τρία γκολ μέσα σε πέντε μόλις λεπτά στο «King Power Stadium», χάνοντας πολύτιμο έδαφος από την κορυφή της κατάταξης.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ μπορεί να προηγήθηκε στο 67ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο, τον Αιγύπτιο επιθετικό της, Σαλάχ, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν στη συνέχεια με τρία τέρματα μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών.

Έτσι, οι «αλεπούδες», που ανέβηκαν στη δεύτερη θέση της κατάταξης, με 46 βαθμούς, κατάφεραν να… κλέψουν τη νίκη, με γκολ που σημείωσαν στο 80ο λεπτό ο Μάντισον, στο 81ο λεπτό ο Βάρντι και στο 85ο λεπτό ο Μπαρνς. Ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο της Λίβερπουλ.

Και παρά την κρίση τραυματισμών στη Λίβερπουλ αυτή τη σεζόν, ο Γιούργκεν Κλοπ περίμενε η ομάδα του να είναι πιο κοντά στην κορυφή. Οι πρωταθλητές είναι αρκετούς βαθμούς πίσω από τη Σίτι, έχοντας μάλιστα ένα παιχνίδι περισσότερο.

Ο Γερμανός προπονητής μάλιστα, σχολίασε ότι παρά τους τραυματισμούς, είναι έκπληκτος, που δεν βρίσκονται σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία. «Παρόλο που γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο δεν πετάμε, περίμενα να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια από όσα έχουμε ήδη», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Αυτό με απασχολεί. Ξέρουμε ότι πρέπει να πετύχουμε στο μέλλον και αυτό θα προσπαθήσουμε. Θα δοκιμάσουμε να κάνουμε την σεζόν καλύτερη από τώρα και στο εξής. Θα το κάνουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας», προσέθεσε. Και να σημειωθεί πως η Λίβερπουλ έχει χάσει τέσσερις φορές τη νέα χρονιά, χωρίς τον αγώνα με τη Λέστερ, συμπεριλαμβανομένων των τριών τελευταίων στο Anfield, μετά από 68 αήττητους αγώνες εντός έδρας.

Τι ισχύει για τον Σαλάχ;

Πάντως, η αντίδραση των διοικούντων της Λίβερπουλ ήταν άμεση σε όσα είπε ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου Καρλ Χάϊντς Ρουμενίγκε προκαλώντας «αναστάτωση» στο… στρατόπεδο της Λίβερπουλ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», ξεκαθαρίζουν προς πάσα κατεύθυνση, πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δεν παραχωρείται. Μάλιστα προσθέτουν, πως σύντομα θα διεξαχθούν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές, προκειμένου ο Σαλάχ να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments