Lifestyle

Σάκης Ρουβάς: Ετοιμάζει κάτι μεγάλο για τον Άγιο Βαλεντίνο

Σάκης Ρουβάς: Ετοιμάζει κάτι μεγάλο για τον Άγιο Βαλεντίνο
Σάκης Ρουβάς: Διαδικτυακή συναυλία ετοιμάζει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ετοιμάζει ο Σάκης Ρουβάς.

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε για τους θαυμαστές του ο Σάκης Ρουβάς για την «ερωτική» μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ειδικότερα, όπως έκανε ο ίδιος γνωστός μέσω story στο Instagram, θα μετατρέψει το πλατό του σπιτιού του σε πλατό, ώστε να πραγματοποιήσει μια μοναδική συναυλία για τους θαυμαστές του.

Η διαδικτυακή συναυλία θα γίνει για τη στήριξη του σωματείου «Σύλλογος Όραμα Ελπίδας». Ο αγαπημένος τραγουδιστής καλεί όλο τον κόσμο να γίνει μια παρέα την ιδιαίτερη αυτή ημέρα και να γιορτάσει τον έρωτα,  στηρίζοντας παράλληλα το έργο του συλλόγου.

Το Σωματείο

Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Ιδρύθηκε το 2012 και αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα προσφοράς ιατρικής, ψυχικής και κοινωνικής φροντίδας του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», με Πρόεδρο την Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, Κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, προς τα παιδιά που πάσχουν από σοβαρά νοσήματα και τις οικογένειές τους. Αυτό που διαφοροποιεί, όμως, τους δύο συλλόγους μεταξύ τους είναι ότι το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» αφ’ ενός μεν απλώνει τη δράση του και στους ενήλικες και ιδιαίτερα σε εκείνους που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν το κατάλληλο μόσχευμα για να ξανακερδίσουν τη ζωή τους και αφ’ ετέρου εμπεριέχει στους σκοπούς του την έρευνα για τον καρκίνο.

Κύριοι σκοποί του Σωματείου

  • Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της Κοινής Γνώμης γύρω από το ζήτημα της εθελοντικής δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων και τη σημασία της προσφοράς τους σε ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση, και κατ’ επέκταση την με κάθε τρόπο προσπάθεια αύξησης του αριθμού των Εθελοντών Δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας και την εγγραφή τους στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών
  • Η δημιουργία Κέντρου Αριστείας για υψηλότατου επιπέδου παροχή Ιατρικής και Νοσηλευτικής φροντίδας, με διεθνείς πιστοποιήσεις, στα παιδιά με καρκίνο, μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα και διεθνείς συνεργασίες
  • Η έρευνα για τον παιδικό καρκίνο σε συνεργασία με Ανώτατα Ιδρύματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό όπως η Ακαδημία Αθηνών, το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Dana Farber Cancer Institute/Hospital (DFCI) του Πανεπιστημίου Harvard.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments