Lifestyle

Survivor spoiler 13/2: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι – Ποιοι μπλέκονται σε άγριο σκηνικό

Survivor spoiler 13/2: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι – Ποιοι μπλέκονται σε άγριο σκηνικό
Survivor spoiler 13/2: Μεγάλη ένταση στο νησί, ενώ θα ακουστούν και βαριά λόγια.

Τρεις νέους παίκτες θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε στο Survivor. Η Νικολέττα Μαυρίδη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτοί που… εισβάλλουν στις οθόνες μας για να ενισχύσουν Μπλε και Κόκκινους. Δεν είναι και τόσο άγνωστοι, έτσι; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου για την εκπομπή «Ευτυχείτε», οι δύο καλλονές θα προστεθούν στην κόκκινη και την μπλε ομάδα.

Η πρώτη είναι η Νικολέττα Μαυρίδη, 26 ετών, που είναι καθηγήτρια pilates και χορεύτρια και την οποία είχαμε δει να συμμετάσχει στο «Dancing With The Stars» το 2018 στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Την 25χρονη Χριστίνα Κεφαλά την γνωρίσαμε και στον πρόσφατο κύκλο του «My Style Rocks», η οποία δηλώνει αθλήτρια και… influencer.

Ιδιαίτερα, όμως, αναμένεται να απασχολήσει η τρίτη προσθήκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αναμένεται να εισέλθει στην ομάδα των Μαχητών καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη. Ο λόγος για τον 30χρονο επιχειρηματία Σάκη Κατσούλη.

Καυγάς και πάλι στο νησί

Με πολλές εντάσεις αναμένεται να ξεκινήσει η νέα εβδομάδα στο Survivor 4, καθώς σύμφωνα με το τρέιλερ, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγο, στο επεισόδιο της Κυριακής (14/2), δημιουργείται ένα άγριο σκηνικό ανάμεσα στον Τζέιμς και τον Καλίδη απέναντι στον Αλέξη και τον Κρις.

Η Μπλε ομάδα έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση μετά το παράπτωμα του Αλέξη και του Κρις με το ξενοδοχείο και την ποινή που επιβλήθηκε για λιγότερο φαγητό.

Σύμφωνα με το youweekly.gr, οι εντάσεις λοιπόν δεν λείπουν αφού όλη η ομάδα κάνει «επίθεση» στους δύο παίκτες. Πρώτοι οι Τζέιμς και Καλίδης, οι οποίοι μιλάνε με μεγάλη ένταση στον Κρις και τον Αλέξη. Από τη μεριά του, ο ηθοποιός είναι ο μόνος που απαντάει σχετικά με όσα έγιναν, ενώ ο Κρις παραμένει σιωπηλός καθ’ όλη τη διάρκεια του καυγά.

Το αποκορύφωμα έρχεται όταν ο Αλέξης Παππάς αρχίζει τον καυγά του με την Άννα Μαρία Βέλλη. Στο σημείο εκείνο, ο ηθοποιός της λέει πως δεν είναι σωστό να παριστάνει τη «δίκαια» της παρέας και την ίδια στιγμή να έρχεται τόσο κοντά με τον Μπάρτζη, την ώρα που στην Ελλάδα έχει σύντροφο.

Τα λόγια αυτά του Αλέξη δείχνουν να καταρρακώνουν την Άννα Μαρία η οποία αργότερα, μιλώντας στην κάμερα αρχίζει να κλαίει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι εντάσεις θα εκτονωθούν στο αγώνισμα επάθλου, στο οποίο οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν φαγητό για να πάρουν δύναμη για τα αγωνίσματα ασυλίας που θα ακολουθήσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments