Αθλητισμός

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Πάει προς αναβολή το ματς λόγω της χιονόπτωσης

ΑΕΛ – ΑΕΚ: Πάει προς αναβολή το ματς λόγω της χιονόπτωσης
ΑΕΛ - ΑΕΚ: Το έχει «στρώσει» στο Αλκαζάρ.

Προς αναβολή πάει το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει σήμερα στις 17:15 για την 22η αγωνιστική της Super League. Σε κίνδυνο φαίνεται να είναι και το ματς που ξεκινά νωρίτερα στις 15:00 ανάμεσα σε Άρη και Παναιτωλικό.

Η κακοκαιρία Μήδεια έχει «σαρώσει» την Ελλάδα από το απόγευμα του Σαββάτου 13/2), με αποτέλεσμα να το «στρώσει» στην πόλη της Λάρισας.  Το πρωί της Κυριακής 14/2 πραγματοποιήθηκε ​η σύσκεψη μεταξύ των φορέων του αγώνα και ξεκαθάρισαν πως η διεξαγωγή της αναμέτρησης δεν είναι δυνατή ούτε σήμερα (14/2) αλλά ούτε και τη Δευτέρα 15/2.

Οι δύο ομάδες δεν ήταν αρνητικές στην αναβολή του παιχνιδιού, παρ’ όλα αυτά δεν είναι αυτές οι οποίες θα πάρουν την οριστική απόφαση. Γι’ αυτό και το απόγευμα ο διαιτητής του αγώνα, Ευστάθιος Γκορτσίλας θα δώσει το παρών στο «Αλκαζάρ» και θα αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, δεν αποκλείεται λόγω των ειδικών συνθηκών που υπάρχουν η απόφαση να ληφθεί και νωρίτερα μέσα από τις διεργασίες που γίνονται αυτή τη στιγμή στη Λίγκα με δεδομένο ότι και η Αστυνομία είπε ότι εντός των επόμενων ωρών, ενδέχεται να κλείσει και η Λαμία και να υπάρξει και πρόβλημα με την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΚ στην Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του γηπέδου, τόνισε πως η απόπειρα καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου από το χιόνι, θα καταστρέψει εντελώς τον χλοοτάπητα και έτσι όπως όλα δείχνουν θα έχουμε την οριστική αναβολή του αγώνα.

Δείτε φωτογραφίες

Λίγο καλύτερη είναι η κατάσταση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το οποίο δεν έχει τον ίδιο όγκο χιονιού χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Βλέπετε οι άνθρωποι του Άρη έχουν και λιγότερο χρόνο για να προσπαθήσουν να ετοιμάσουν το γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις 15:00.

Όπως και να έχει την τελική απόφαση και για τις δύο αναμετρήσεις θα πάρουν οι διαιτητές σε συνεργασία με τη Super League. Οι υπάλληλοι του Άρη επιχειρούν να καθαρίσουν το γήπεδο αυτή την ώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments