Lifestyle

Μαρία Ηλιάκη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανάρτηση στο Instagram

Μαρία Ηλιάκη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανάρτηση στο Instagram
Μαρία Ηλιάκη: Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια.

Με μια ανάρτηση στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε πως είναι έγκυος με την ίδια και το ταίρι της να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Πρόκειται για το πρώτο της παιδί και τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια μέσω σχετικής δημοσίευσής της στο Instagram. Σε αυτή ποζάρει, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά και λέει «σ’ αγαπώ» στον σύντροφό της.

«Είναι τόσα πολλά, διαφορετικά και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ό,τι και και να γράψω δεν θα μπορέσει να τα περιγράψει. Ένα μεγάλο, σε αγαπώ, στον άνθρωπο μου και ένα ευχαριστώ στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Ακολουθεί η ανάρτησή της στο Instagram:

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ζευγάρι με τον Στέλιο Μανουσάκη και μοιράζει τη ζωή και την καθημερινότητά της ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ελβετία ενώ τα καλοκαίρια φροντίζουν να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί. Το περασμένο καλοκαίρι για παράδειγμα, ήταν μαζί με τον φίλο και σύντροφό της σε διακοπές στο πανέμορφο ελληνικό νησί και τόπος καταγωγής τους, στην Κρήτη.

Το πιο σημαντικό για εκείνη βέβαια είναι ότι επιτέλους χάρηκε ο ένας τον άλλο, καθώς έχουν περάσει και μεγάλη διαστήματα, μήνες, που δεν είχαν βρεθεί λόγω της καραντίνας που είχε επιβληθεί για την πανδημία του κορωνοϊού. Βέβαια, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στην Ελβετία, μόλις ανακοινώθηκε η άρση των μέτρων.

«Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε», είχε αποκαλύψει η Μαρία Ηλιάκη.

«Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ, ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια στην Ελένη Μενεγάκη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της στην τηλεόραση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments