Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στον ΟΠΕΚΑ – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στον ΟΠΕΚΑ – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις διενεργεί αυτό το διάστημα ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Νέες προσλήψεις διενεργεί αυτό το διάστημα ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Ο διαγωνισμός βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους μέχρι και την Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021, όπου θα ολοκληρωθεί. Θα προσληφθούν υπάλληλοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) ειδικότητας καθαριστών.

Στην προκήρυξη μπορούν να συμμετέχουν υποψήφιοι 18 έως 65 ετών. Θα υπογραφούν και για τις δύο προκηρύξεις 18μηνες συμβάσεις εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠΣΟΧ.8 και να την υποβάλουν, αποκλειστικώς, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΟΠΕΚΑ)/ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ -ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, Πατησίων 30, Τ.Κ. 101 70 Αθήνα υπόψιν κ.κ. Γρούσπακαι Νιάρχου / 8οςόροφος, γραφείο 805, (τηλ. επικοινωνίας: 213 1519 240 ή 121) . Οι νέοι υπάλληλοι θα εργαστούν στη Κεντρική Υπηρεσία του Οργανισμού (Πατησίων 30).

Τα κριτήρια της προκήρυξης

Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων καθορίζεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:

  • Χρόνος ανεργίας (από 4 έως 12 μήνες)
  • Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας
  • Αριθμός τέκνων τρίτεκνης οικογένειας
  • Αριθμός ανηλίκων τέκνων (έως 2 τέκνα)
  • Μονογονεϊκές οικογένειες
  • Εμπειρία (συνολικός χρόνος απασχόλησης έως 72 μήνες) α.Αποκτηθείσα σε φορείς της παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/19946. β.Αποκτηθείσα στον ιδιωτικό τομέα
  • Αναπηρία υποψηφίου με ποσοστό τουλάχιστον 50%
  • Αναπηρία γονέα, τέκνου, αδελφού ή συζύγου

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων:

  • στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες – Έντυπα –Διαδικασίες – Διαγωνισμών Φορέων – Ορ. Χρόνου ΣΟΧ
  • στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι – Ανεξάρτητες και άλλες αρχές – ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες – Έντυπα –Διαδικασίες – Διαγωνισμών Φορέων – Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments