Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είναι ερωτευμένη και το δείχνει

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είναι ερωτευμένη και το δείχνει
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η τραγουδίστρια έχει σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Φουλ ερωτευμένοι είναι Ειρήνη Παπαδοπούλου και Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο πλευρό του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ εδώ και 1,5 χρόνο και αν και στην αρχή οι δυο τους έκρυβαν τη σχέση τους, πλέον μιλούν ανοιχτά γι’ αυτήν.

Οι δυο τους αναρτούν συχνά φωτογραφίες και βίντεο στα social media από την καθημερινότητά τους και από πράγματα που λατρεύουν να κάνουν μαζί. Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου (14/2), η Ειρήνη Παπαδοπούλου ανέβασε μια ξεχωριστή φωτογραφία στο Instagram. Τι πόσταρε;

Η όμορφη τραγουδίστρια ανάρτησε μια καλοκαιρινή φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με φόντο το ηλιοβασίλεμα, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα για την ημέρα των ερωτευμένων. Όπως η ίδια έχει δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της “με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε στο αεροδρόμιο, εκεί με είδε”.

Η ανάρτησή της για τον Άγιο Βαλεντίνο:

Η Ειρήνη γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1985 στην Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Καζακστάν, στην κεντρική Σοβιετική Ένωση όπου και έζησε μέχρι τα 5 της χρόνια.

Το 1990, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη χειροσφαίριση την οποία συνέχισε για περίπου 10 χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα μαγαζί στη Ζάκυνθο το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο «Άνοδος». Την ίδια ακριβώς περίοδο η Ειρήνη συμμετείχε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι «Super Deal» στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου. Εκεί ήταν ένα από τα 20 κορίτσια που είχαν στην κατοχή τους βαλίτσες με χρήματα που ο κάθε παίκτης έπρεπε να επιλέξει. Το φθινόπωρο του 2008, η τραγουδίστρια αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στη νέα εκπομπή ταλέντων του ANT1 The X-Factor Greece. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασε τις οντισιόν με επιτυχία και έφτασε μέχρι τη φάση των ζωντανών εκπομπών (ή live shows).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments