Lifestyle

Μένιος Φουρθιώτης: Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι του στην Εκάλη [pics]

Μένιος Φουρθιώτης: Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι του στην Εκάλη [pics]
Μένιος Φουρθιώτης: Ο γνωστός παρουσιαστής έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια.

Μένιος Φουρθιώτης: Ο πετυχημένος επαγγελματίας έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Εκάλη. Το σπίτι είναι μέσα στα δέντρα με τεράστια πισίνα ενώ η διακόσμηση είναι μοντέρνα και μίνιμαλ.

Μένιος Φουρθιώτης: Αυτή είναι η πολυτελής βίλα του

Μένιος Φουρθιώτης

Η καριέρα του ξεκίνησε όταν ανακάλυψε ότι έχει ταλέντο στο τηλεμάρκετινγκ, όταν του προσφέρθηκε η ευκαιρία να πουλήσει σε εκπομπή τηλεμάρκετινγκ πόρτες ασφαλείας, όπου κατάφερε σημαντικές πωλήσεις.Έπειτα, το κανάλι Extra 3 του έδωσε δική του εκπομπή περιεχομένου τηλεμάρκετινγκ, με τίτλο Αποκάλυψη.

Το 2007 εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Τελεία & Παύλα της Ντέσσυς Κουβελογιάννη. Τον Φεβρουάριο του 2008, εργάστηκε ως υπεύθυνος καλεσμένων στην εκπομπή Αξίζει να το Δεις της Τατιάνας Στεφανίδου, ενώ τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς, ως παρουσιαστής των εκπομπών Μετά τα Μεσάνυχτα και Πάρτα Όλα και ένα χρόνο αργότερα, στην εκπομπή Το Κάτι Άλλο στο Extra Channel 3. Από το Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τις 4 Νοεμβρίου 2018 παρουσίαζε την τηλεοπτική εκπομπή Αποκαλυπτικά στον σταθμό Epsilon TV, στον οποίο επίσης έχει διατελέσει διευθυντής προγράμματος, εμπορικής πολιτικής και μάρκετινγκ, όποτε και το κανάλι, στο οποίο εργαζόταν πέρασε στην ιδιοκτησία του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη μετατρέποντάς το στο Open Beyond.

Ήταν μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, παίρνοντας τη θέση του Ηλία Ψινάκη. Η συνεργασία των δύο ξεκίνησε το 2009 στον ΑΝΤ1, όταν απέκτησαν φιλική σχέση στα καλλιστεία. Η Αλεξανδράτου βαριόταν να απαντά στις επαγγελματικές κλήσεις, πράγμα που ανέλαβε ο ίδιος. Σχετικά με την ταινία πορνό της Αλεξανδράτου, ο Φουρθιώτης δήλωσε ότι την απόφαση την είχε πάρει μόνη της. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε μέχρι το 2012.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments